Τα coctail pairing του Βόλτα κάνουν δυναμικό come back με τον γοητευτικό Pastry chef που κάνει τους πάντες να παραμιλούν με τις δημιουργίες του. Ο Διονύσης Αλέρτας ανεβαίνει στο Βορρά και στο No1 hot spot της πόλης μας και μας μαγεύει με τις γαστρονομικές δημιουργίες του την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου.

Κάνουμε Βόλτα στον πεζόδρομο της Μεραρχίας και γευόμαστε τα πιο μοναδικά πιάτα συνδυασμένα με τα πιο εμπνευσμένα cocktails από τους bartenders του Βόλτα!

ΒΟΛΤΑ stories - Τηλ.κρατησεων // 2321021080
www.voltabar.gr


Λίγα λόγια για το Διονύση Αλέρτα
Αν και το ευρύ κοινό τον έμαθε από τη συμμετοχή του στις εκπομπές της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Τατιάνας Στεφανίδου, ο Διονύσης Αλέρτας παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη ένα εντυπωσιακό βιογραφικό στον χώρο της ζαχαροπλαστικής.Αυτό όμως που είναι εξίσου εντυπωσιακό είναι τα τατουάζ που έχει στο σώμα του, μεταξύ των οποίων κορνέ, βανίλιες, ζυγαριά, ακόμα και μίξερ.

Τα ζωγραφισμένα με τατουάζ χέρια του κάνουν θαύματα: τραγανές τάρτες, ανάλαφρες κρέμες, αφράτα μακαρόν και βουτυρένια κρουασάν που είναι και η σπεσιαλιτέ του. Ο Διονύσης Αλέρτας -«ο ζαχαροπλάστης με τα τατουάζ», όπως έγινε γνωστός- μοιράζει τις ώρες του στις κουζίνες του «δικού» του «Ivoire», του «Gaspar», του «Δειπνοσοφιστήριον Catering» και των τηλεοπτικών πλατό των εκπομπών της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Τατιάνας Στεφανίδου, όπου δείχνει τις συνταγές του.

 

 

Διαβάστε επίσης: