Η κουζίνα της Μέσης Ανατολής είναι επηρεασμένη από την Ευρώπη, την Ασία αλλά και την Αφρική και υπήρξε πηγή έμπνευσης μοναδικών συνταγών.
Τα πιο χαρακτηριστικά υλικά της κουζίνας αυτής είναι οι ελιές, το μέλι, οι χουρμάδες, το σουμάκ, τα ρεβίθια, η μέντα και φυσικά οι πίτες, τα φιστίκια, το κύμινο και το ρόδι. Τα πιάτα της αραβικής κουζίνας είναι δροσιστικά, ό,τι πρέπει δηλαδή για ένα ανοιξιάτικο δείπνο.


Ετοιμαστείτε λοιπόν , να δοκιμάσετε στο σημερινό Food & Cocktail Pairinf του ΒΟΛΤΑ συνταγές από την Συρία, τον Λίβανο, την Αίγυπτο σε vegetarian εκδοχή,άλλωστε διανύουμε Σαρακοστή.

Τηλέφωνο κρατήσεων 23210 21080



Διαβάστε επίσης:

  • Ο Κώστας Τουρνάς έρχεται στις Σέρρες Ο Κώστας Τουρνάς είναι όλη του την ζωή μουσικός. Πάντα ήθελε να κάνει διαφορετικά πράγματα, να αποδεσμεύεται από τις όποιες επιρροές και να γράφει αληθινά “δικά...