Ένα υπέροχο μενού συνοδευμένο από το κατάλληλο κρασί, ένας χώρος κάτι παραπάνω από παραμυθένιος κι όλα αυτά υπό το φως των αστεριών που στολίζουν την πόλη μας.


Η εικόνα αυτή μοιάζει να ξεπήδησε από τα πιο ρομαντικά μας όνειρα αλλά στο Philippos Xenia και συγκεκριμένα στο χώρο του La Vista έχουν βάλει τα δυνατά τους για να την κάνουν πραγματικότητα.

Για το βράδυ της παραμονής πρωτοχρονιάς συγκεντρωνόμαστε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα στο πιο άρτια οργανωμένο και γιορτινό ρεβεγιόν της πόλης μας!

Το μενού, όπως θα δείτε παρακάτω είναι άκρως δελεαστικό από όλες τις απόψεις, καθώς έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι πρωτότυπο, να περιέχει ξεχωριστές γεύσεις αλλά με πρωταρχικό σκοπό να είναι προσιτό για τον καθένα. Ωστόσο υπάρχει εναλλακτική και για όσους δεν επιθυμούν να γευτούν το πρωτοχρονιάτικο μενού, καθώς στο μπαρ το service θα είναι a la carte.

Οι πρώτες γραμμές του πιο όμορφου παραμυθιού έχουν ήδη γραφτεί και σε περιμένουν για να συνεχίσεις την… «ιστορία» με το δικό σου μοναδικό τρόπο!

Έχετε σκεφτεί καλύτερο τρόπο για να υποδεχθείτε το ελπιδοφόρο 2017;;;

Τηλέφωνο κρατήσεων // 2321 099360
Δείτε την πιο παραμυθένια γωνιά της πόλης για τα Χριστούγεννα μέσα από φωτογραφίες εδώ

Διαβάστε επίσης:

  • Ο Κώστας Τουρνάς έρχεται στις Σέρρες Ο Κώστας Τουρνάς είναι όλη του την ζωή μουσικός. Πάντα ήθελε να κάνει διαφορετικά πράγματα, να αποδεσμεύεται από τις όποιες επιρροές και να γράφει αληθινά “δικά...