Ο τίτλος του άρθρου πηγάζει από τα σχόλια της Σερραϊκής εφημερίδας "Ελεύθερο Βήμα" και συγκεκριμένα από το φύλο 6 της Τρίτης 21 Μαϊου.
Αναδημοσιεύουμε αυτούσια όλο το φύλλο και τα σχόλια που γράφτηκαν.

Σχόλια:

Η μέρα των εκλογών ξεκίνησε με μια φήμη και μάλιστα φήμη «μαϊμού»!
Δημοσιογράφος του ΔΙΚΤΥΟ βγήκε και είπε (στον ΑΝΤΙ1 από ότι άκουσα) ότι κάποιο από τα ψηφοδέλτια του Δήμου Σερρών είναι άκυρα ή καλύτερα υπάρχουν και άκυρα ψηφοδέλτια στο Δήμο Σερρών.
Και έγινε «πανικός» στα επιτελεία όλων των συνδυασμών.
Όλοι ψάχναν αν το όνομα του υποψηφίου δημάρχου είναι πριν το επίθετο ή μετά!
Αν είναι δυνατόν!

Βέβαια μετά τις επτά όταν άρχισαν να μεταδίδονται τα αποτελέσματα η δημοσιογράφος «ξέχασε» να ζητήσει συγνώμη για την «μαιμουδιά».
Δεν πειράζει όμως, ο καθένας από εμάς κρίνεται καθημερινά από τα λεγόμενα και τα ..γραφόμενα!
Και «δυστυχώς» για μένα scripta manent!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι από χθες πανηγυρίζουν στο ΔΙΚΤΥΟ με την πρωτιά του κ. Φωτιάδη, ενώ όλοι ξέρουν ότι ο κ. Αραμπατζής από σήμερα θα επαίρεται για την «νίκη» του καναλιού του και της κόρης του, που όπως είναι γνωστό στήριξε τον κ. Φωτιάδη, κόντρα στις επιλογές του κόμματός της!
Μόνο που έχουν γνώση οι ..φύλακες.
Φύλακες που γνωρίζουν ότι κανένας από όλους τους υπόλοιπους δεν χαίρετε με την πρωτιά του κ. Φωτιάδη και προκρίνουν στο Β’ γύρο την επιλογή του νυν δημάρχου κ. Πέτρου Αγγελίδη.
Είναι γνωστό άλλωστε ότι ούτε ο κ. Καραμανλής, ούτε η κ. Κόλλια, ούτε και ο κ. Λεονταρίδης, βλέπουν με καλό μάτι την επικράτηση Φωτιάδη στο β’ γύρο των εκλογών, μιας και ξέρουν καλά, ότι η κ. Αραμπατζή με τον κ. Φωτιάδη θα λειτουργήσουν ως «δίδυμο» στην θητεία τους.
Οπότε....

 

Διαβάστε επίσης: