Σε ερώτηση για τις αρχαιολογικές ανασκαφές στην Αμφίπολη και πώς η κρίση που διανύουμε επηρεάζει το σχέδιο του υπουργείου, η κ. Μενδώνη απάντησε ότι «αυτή η κρίση επηρεάζει σε έναν βαθμό, όχι μόνο την Αμφίπολη, όλα τα έργα τα οποία υλοποιούνται.

Όπως καταλαβαίνετε, για να είμαστε συνεπείς στα μέτρα προστασίας, τα οποία επιβάλλεται να παίρνει το υπουργείο και φυσικά να τηρούν οι υπηρεσίες και οι φορείς του, αυτή τη στιγμή τα έργα εκτελούνται με μειωμένο προσωπικό. Είναι βέβαιο ότι αυτό φέρνει μία καθυστέρηση. Εάν δεχτούμε ότι τα μέτρα αυτά ισχύσουν για κάποιες εβδομάδες ακόμη, για έναν περιορισμένο χρόνο, θεωρώ ότι, σε συνεννόηση με τις υπηρεσίες μας, θα μπορέσει αυτός ο χρόνος που υπολειτούργησαν ή λειτούργησαν με μειωμένο προσωπικό, να καλυφθεί από την επόμενη μέρα που τα πράγματα θα έρθουν στην κανονικότητά τους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

  • Στο φουλ οι «μηχανές» στην Αμφίπολη Στο καταδικασμένο εδώ και καιρό να στέκεται κλειστό και ολοσκότεινο ταφικό μνημείο στον Καστά της Αμφίπολης, τα φώτα άναψαν και οι μηχανές δουλεύουν στο φουλ. ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 225 επισκέπτες