Τι θα γίνει με το 21ο και 15ο δημοτικό Σερρών;

Σύγχυση και αναστάτωση επικρατεί στους γονείς...

Φορολογικό νομοσχέδιο - Συγκέντρωση μπροστά στη ΔΟΥ Σερρών

Συγκέντρωση για το φορολογικό νομοσχέδιο μπροστά στη ΔΟΥ...

Αυτά είναι τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια για τα οποία "διαμαρτύρονται" οι Σύμμαχοι

Με Δελτίο Τύπου που έστειλε η Συμμαχία Σερραίων στα Μ.Μ.Ε και με μια επισυναπτόμενη φωτογραφία (1 κανονικό ψηφοδέλτιο και 1 ΡΟΖ ) αναφέρει πως υπήρχε ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ και πως τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια εμφανέστατα διακρίνονται από 15 μέτρα απόσταση! Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

special_olympicsΕπιστολή -Πρόσκληση προς το σερραϊκό λαό

Ο αθλητισμός ενώνει τις καρδιές.
Αυτό είναι το μήνυμα των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα (25/6 έως 4/7), δυναμώνοντας επιπλέον το κίνημα και την προσπάθεια για το σεβασμό και την ίση μεταχείριση των συνανθρώπων που δίνουν διαρκή μάχη ένταξης στη κοινωνία.

Πριν επιτευχθεί αυτή η περιβόητη κοινωνική ένταξη πρέπει ν' αλλάξει η νοοτροπία και ν' αναθεωρηθούν οι απόψεις όλων, καθώς η εκστρατεία που βρίσκεται σε εξέλιξη για να προστατευθούν και να γίνει αποδεκτή η διαφορετικότητά τους αποτελεί ουσιαστικά ένα μονοπάτι που οδηγεί στην αυτογνωσία και τη σωτηρία των ψυχών των υπόλοιπων.

Σε μία εποχή, κατά την οποία όλες οι αξίες βρίσκονται σε πτώση και η οικονομική κρίση αιχμαλωτίζει τους λαούς, η απόδοση μερίσματος, όχι οικονομικού ή τραπεζικού αυτή τη φορά, αλλά περισσεύματος καλοσύνης κι ανθρωπιάς από την καρδιά μας, θα αποδειχθεί ανακούφιση πνευματική.

Όπως συμβαίνει σε κάθε διοργάνωση των Special Olympics, προγραμματίστηκε η αφή της ολυμπιακής φλόγας και η υποδοχή της σε πόλεις ολόκληρης της χώρας.

Την φλόγα θα υποδεχθεί και η πόλη των Σερρών, στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας, την Πέμπτη 16 Ιουνίου και ώρα 20:00 (8:00 το βράδυ).  

Ο Δήμος Σερρών καλεί τις Σερραίες και τους Σερραίους να βρίσκονται εκεί, να δηλώσουν το «παρών», να σταθούν δίπλα στο κίνημα των Special Olympics, να δηλώσουν έτοιμοι για την αλλαγή νοοτροπίας και την έκφραση συμπαράστασης στους συνανθρώπους και τους οικείους τους που ζητούν, όχι τον οίκτο, αλλά την αγάπη και την κατανόηση.  

Με την πεποίθηση ότι η αθρόα και ανιδιοτελής συμμετοχή των ενεργών πολιτών στη τελετή υποδοχής της ολυμπιακής φλόγας θα δημιουργήσει κλίμα ελπίδας.

Εν μέσω της παρούσας κρίσιμης συγκυρίας οι Αθλητές του Κόσμου και ο Δήμος προσδοκούν τη παρουσία του λαού στην πλατεία Ελευθερίας, στις 16 του μήνα, προκειμένου ν' αποτελέσει έμπρακτη απόδειξη-ξεκάθαρη δήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης.

Όλοι εκεί.

Από το Γραφείο Τύπου του ΔήμουΥποδοχή φλόγας SPECIAL OLYMPICS

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
16 Ιουνίου 2011


20.00 μμ. - Έναρξη Λαμπαδηδρομίας.
Διαδρομή: κλινική Σκουλίδη - μέσω των οδών  
Βενιζέλου -Ερμού - Διον. Σολωμού - αριστερά
Παπαπαύλου - αριστερά Εθν. Αντιστάσεως -
Πλατεία Ελευθερίας.

20.10 μ.μ. - Καλοσώρισμα από Σερραίο Αθλητή των Special
Olympics.

20.15 μ.μ. - Έναρξη Τελετής.

20:16 μ.μ. - Ανάκρουση Ύμνου των Αγώνων

20:20 μ.μ. - Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου

20:25 μ.μ. - Χαιρετισμός Δημάρχου Σερρών κ. Πέτρου Αγγελίδη

20:30 μ.μ. - Χαιρετισμός από τον εκπρόσωπο του Προέδρου των  
Special Olympics  

20:35 μ.μ. -  Ανταλλαγή Δώρων

20:40 μ.μ. -  Κατάθεση σκέψεων και εμπειριών από Σερραίο
Αθλητή των Special  Olympics.

20:43 μ.μ. -  Παραδοσιακοί χοροί

Διάρκεια τελετής 45 λεπτά

21.00 μ.μ. - Λήξη Τελετής.        
Αναχώρηση μέσω Εθν. Αντιστάσεως προς ξενοδοχείο
«Φίλιππος»  έμπροσθεν γυμναστηρίων.

Διαβάστε επίσης: