Με Δελτίο Τύπου που έστειλε η Συμμαχία Σερραίων στα Μ.Μ.Ε και με μια επισυναπτόμενη φωτογραφία (1 κανονικό ψηφοδέλτιο και 1 ΡΟΖ ) αναφέρει πως υπήρχε ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ και πως τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια εμφανέστατα διακρίνονται από 15 μέτρα απόσταση!
Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:
Μαραθώνια για μια ακόμη φορά η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερρών, της Τρίτης 31 Μαίου 2011 , με τριάντα οχτώθέματα στην ημερήσια συνεδρίαση.
Εκτός ημερησίας διάταξης συζητήθηκε το θέμα του ΧΥΤΥ και ΧΥΤΑ Σερρών . Οδήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης ενημέρωσε το σώμα για την επίσκεψη στο υπουργείο Εσωτερικών και την συνάντηση με την υφυπουργό κ. Θεοδώρα Τζάκρη όπου θέμα συζήτησης θα είναι το μέλλον του ΧΥΤΥ και του ΧΥΤΑ Σερρών .Μετά την ενημέρωση τοσώμα ψήφισε στην επέκταση του ΧΥΤΑ Σερρών .
Προσφυγικοί σύλλογοι ζήτησαν να μην γίνει δεκτή η πρόταση της αδελφοποίησης του Δήμου Σερρών με τουρκικό Δήμο.
Ένταση στην συνεδρίαση προκάλεσε το 6ο θέματης ημερήσιας διάταξης που αφορούσε την έγκριση παράτασης τηςπαράτασης της παροχής υπηρεσιών οργάνωσης ,διαχείρισης και περιβαλλοντικής παρακολούθησης ελέγχου της λειτουργίας του ΧΥΤΑ του δήμουΟ κ. ΣτέφανοςΦωτιάδης ανέφερε ότι υπάρχουν καταγγελίεςπου αφορούν τους εργαζόμενους και ο κ. Αγγελίδης απάντησε ότι υπάρχουν έγραφες διαμαρτυρίες των εργαζομένων και έχει διαταχθεί ΕΔΕ για τις καταγγελίες αυτές . Το 12ο θέμα της ημερήσιας διάταξηςαφορούσε την αδελφοποίηση του δήμου Σερρών με τον δήμο Nilufer της Τουρκίας και εισηγητής ήταν ο δήμαρχος Σερρών κ. Αγγελίδης .Στην αδελφοποίηση αντιδρούν οι προσφυγικοί σύλλογοι της πόλης και παίρνοντας το λόγο ο πρόεδρος της ΠΟΘΣ κ. Ελευθέριος Χατζόπουλος αναφέρθηκε στους λόγους που ζητούν οι προσφυγικοί σύλλογοι να μην γίνει δεκτή η πρόταση της αδελφοποίησης των δύο δήμων από το δημοτικό συμβούλιο Σερρών .
Στο προχθεσινό συμβούλιο ορίστηκε το προεδρείο του Νομικού Προσώπου του δήμου Σερρών της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.