Τι θα γίνει με το 21ο και 15ο δημοτικό Σερρών;

Σύγχυση και αναστάτωση επικρατεί στους γονείς...

Φορολογικό νομοσχέδιο - Συγκέντρωση μπροστά στη ΔΟΥ Σερρών

Συγκέντρωση για το φορολογικό νομοσχέδιο μπροστά στη ΔΟΥ...

Αυτά είναι τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια για τα οποία "διαμαρτύρονται" οι Σύμμαχοι

Με Δελτίο Τύπου που έστειλε η Συμμαχία Σερραίων στα Μ.Μ.Ε και με μια επισυναπτόμενη φωτογραφία (1 κανονικό ψηφοδέλτιο και 1 ΡΟΖ ) αναφέρει πως υπήρχε ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ και πως τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια εμφανέστατα διακρίνονται από 15 μέτρα απόσταση! Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

nomarxia_new

Δεν φαίνεται διατεθειμένος να υποκύψει ο Γ. Μωυσιάδης μετά το εξώδικο του Π. Αγγελίδη
«Μαίνεται» η κόντρα

Για φαρσοκωμωδία έκανε λόγο ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, για το θέμα της παραχώρησης χώρων από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας.

Ανυποχώρητος εμφανίζεται ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης, όσον αφορά το θέμα της παραχώρησης χώρων στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας, παρά την εξώδικο που του έστειλε πριν από μερικές ημέρες για το θέμα, ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης. «Εμείς δεν δείξαμε επιθετικότητα ποτέ. Αντίθετα δεχθήκαμε. Μπορεί να είχε τα επιχειρήματά του ο Δήμαρχος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς θα ξεσπιτωθούμε και θα βγούμε στο πεζοδρόμιο,» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιάννης Μωυσιάδης.

Παρά την εξώδικο του Π. Αγγελίδη για το θέμα του κτιρίου
Δεν κάνει πίσω ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Μωυσιάδης

«Σπάει» τη σιωπή του ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης, για το θέμα της εξωδίκου που του έστειλε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, όσον αφορά το θέμα της αξιοποίησης των χώρων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών. Με εμφανή τα… σημάδια του εκνευρισμού, καθώς- ομολογουμένως- το θέμα έχει «τραβηχτεί από τα μαλλιά», ο κ. Γιάννης Μωυσιάδης αναρωτήθηκε αν θα πρέπει να απαντήσει και ο ίδιος με εξώδικο, συνεχίζοντας τη φαρσοκωμωδία, ενώ ο ίδιος επεσήμανε πως ευθύς εξ αρχής ξεκαθαρίστηκαν κάποια πράγματα. Ο κ. Γιάννης Μωυσιάδης επεσήμανε πως από την 1η Ιανουαρίου η θέση της Περιφερειακής Ενότητας ήταν πως οι υπηρεσίες που μέχρι πρότινος ήταν στις αρμοδιότητες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και έχουν περάσει, πλέον, στα… χέρια του Δήμου Σερρών, να παραμείνουν στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας, για να εξυπηρετηθεί ο Δήμος Σερρών. Μάλιστα, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών υπενθύμισε πως όταν ο Δήμος Σερρών ζήτησε την αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» για τις συνεδριάσεις, ο ίδιος έκανε αμέσως αποδεκτό το αίτημα.
«Εμείς δεν δείξαμε επιθετικότητα ποτέ. Αντίθετα δεχθήκαμε. Μπορεί να είχε τα επιχειρήματά του ο Δήμαρχος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς θα ξεσπιτωθούμε και θα βγούμε στο πεζοδρόμιο,» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιάννης Μωυσιάδης, ο οποίος συνέχισε στον ίδιο… ρυθμό:
«Η πρωτοβάθμια και η δευτεροβάθμια αυτοδιοίκηση πρέπει να έχουν εγκαταστάσεις τέτοιες που να προβάλλονται προς τα έξω, για την καλύτερη λειτουργία και για να έχουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Αυτό δεν σημαίνει ότι για να το αποκτήσει ο Δήμος, πρέπει η Περιφέρεια να πάει σε τσαντίρι».
Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών παραδέχθηκε πως ο Δήμος Σερρών θα πρέπει να είναι στο κέντρο της πόλης και επανέλαβε τη θέση του, πως θα πρέπει οι υπηρεσίες της Περιφέρειας να «μετακομίσουν» εξ ολοκλήρου σε νέο κτίριο, στην περιοχή της Ομόνοιας, τονίζοντας πως μέχρι το τέλος του χρόνου θα είναι έτοιμη η σχετική μελέτη.
«Έτσι λύνονται τα προβλήματα κι όχι με διαγκωνισμούς και Ναπολεωντισμούς. Χρειάζονται οριστικές λύσεις,» επεσήμανε ο κ. Γιάννης Μωυσιάδης, ο οποίος δεν φάνηκε διαθέσιμος να υποχωρήσει μετά την εξώδικο του Δημάρχου Σερρών Πέτρου Αγγελίδη, καθώς δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Διαμαρτυρόμαστε όχι γιατί μας δίνουν το 2ο όροφο, αλλά γιατί μας ζητούν να φύγουμε από τον 1ο όροφο. Δεν συμφωνούμε με την αποχώρηση και μέχρι να το συζητήσουν, δεν ισχύει το παραχωρητήριο. Είναι προφανές αυτό».
Ζωή Χειμωνίδου

Διαβάστε επίσης: