Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού Σερρών

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα και στις...

Πυρκαγιά σε κορυφογραμμή στο Παγγαίο μεταξύ Πρώτης και Ροδολίβους

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που...

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 7η SEREXPO 2023

Με εντυπωσιακό τρόπο, παρουσία χιλιάδες κόσμου, έπεσε η αυλαία της SEREXPO 2023 , την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, και το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός πέρασε στην ιστορία. Μετά την, κατά γενική ομολογία, τεράστια επιτυχία της διοργάνωσης αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, που για...


Σήμερα Πέμπτη (1/6/23) στις 19:00 κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δ.Σερρών με θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο : Αντικατάσταση και ορισμός Προέδρου, Αντιπροέδρου και μελών του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (ΚΕ.ΔΗ.Σ.).
Εισηγητής: Ο Δήμαρχος κ. Χρυσάφης Α.

ΘΕΜΑ 2ο : Αντικατάσταση Προέδρου της Καλλιτεχνικής Επιτροπής Δήμου Σερρών, εικαστικών έργων – προμηθειών και ορισμός νέου
Εισηγητής: Ο Δήμαρχος κ. Χρυσάφης Α.

ΘΕΜΑ 3ο: Αντικατάσταση μέλους του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΕΡΡΩΝ»(ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.)
Εισηγητής: Ο Δήμαρχος κ. Χρυσάφης Α.

ΘΕΜΑ 4ο : Αντικατάσταση μέλους του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Σ.
Εισηγητής: Ο Δήμαρχος κ. Χρυσάφης Α.

Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα καθώς μετά την διαγραφή της κα. Παλάζη – Τσοζατζίδη Χρυσάνθης από τη Δημοτική Παράταξη της πλειοψηφίας προκύπτει άμεση ανάγκη αντικατάστασής της από τα όργανα στα οποία μετείχε με την ιδιότητα της Δημοτικής Συμβούλου της παράταξης αυτής, ώστε να επιτευχθεί η απρόσκοπτη λειτουργία των οργάνων αυτών. Ειδικότερα ως προς την ΚΕ.ΔΗ.Σ. συντρέχουν επείγουσες ανάγκες για την λήψη αποφάσεων και την διοργάνωση εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί.

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023 στις 19:00 στην αίθουσα της ΚΕΔΗΣ θα μεταδοθεί ζωντανά και μέσω του διαδικτύου στο κανάλι του Δήμου στο youtube.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 284 επισκέπτες