Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού Σερρών

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα και στις...

Πυρκαγιά σε κορυφογραμμή στο Παγγαίο μεταξύ Πρώτης και Ροδολίβους

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που...

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 7η SEREXPO 2023

Με εντυπωσιακό τρόπο, παρουσία χιλιάδες κόσμου, έπεσε η αυλαία της SEREXPO 2023 , την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, και το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός πέρασε στην ιστορία. Μετά την, κατά γενική ομολογία, τεράστια επιτυχία της διοργάνωσης αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, που για...


Εγκρίθηκε ως ΝΟΜΙΜΗ από την αποκεντρωμένη διοίκηση, η απόφαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Σερρών για την ανάθεση της μελέτης των εργασιών του γηπέδου με την διαδικασία της διαπραγμάτευσης, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Δημάρχου, και βρισκόμαστε ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στις εργασίες

Διαβάστε τι ανέφερε ο ίδιος:

Ένα ακόμη βήμα πιο κοντά οι εργασίες για το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών!

Εγκρίθηκε ως ΝΟΜΙΜΗ, από την αποκεντρωμένη διοίκηση, η απόφαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Σερρών για την ανάθεση της μελέτης των εργασιών του γηπέδου με την διαδικασία της διαπραγμάτευσης!
Πλέον ο μελετητής σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα ολοκληρώσει την μελέτη και θα είμαστε έτοιμοι, με την λήξη του φετεινού πρωταθλήματος, να ξεκινήσουν οι απαραίτητες εργασίες το καλοκαίρι!

Πάντως η εξέλιξη αυτή θα πρέπει να αποτελέσει ένα καλό μάθημα σε όλους αυτούς που για λόγους αντιπολίτευσης και μόνο, προσπάθησαν να βάλουν προσκόμματα στην γρήγορη ολοκλήρωση των διαδικασιών και μειοψήφισαν στην απόφαση για άμεση διενέργεια της μελέτης!(ψήφισαν δηλαδή η μελέτη να γίνει μετά από 6-7 μήνες!!!)

Και όχι μόνο αυτό αλλά προσπάθησαν να πείσουν, ανεπιτυχώς, τον κόσμο ότι δήθεν η Δημοτική αρχή καθυστέρησε.

Χθές στο Δημοτικό Συμβούλιο, με τον πιο επεξηγηματικό τρόπο, αναλύθηκε για ακόμη μια φορά, ότι όχι μόνο δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση αλλά ότι έγιναν, σε σύντομο χρονικό διάστημα, πράγματα που δεν είχαν γίνει δεκαετίες στο Δημοτικό μας γήπεδο!

Ραντεβού λοιπόν στην Super League με την ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΆΡΑ μας, στο ανακαινισμένο και ασφαλές Δημοτικό Γήπεδο Σερρών!


Διαβάστε επίσης : Β.Μητλιάγκα: «όψιμος» οπαδός του Πανσερραϊκού ο κ. Χρυσάφης

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 505 επισκέπτες