Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού Σερρών

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα και στις...

Πυρκαγιά σε κορυφογραμμή στο Παγγαίο μεταξύ Πρώτης και Ροδολίβους

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που...

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 7η SEREXPO 2023

Με εντυπωσιακό τρόπο, παρουσία χιλιάδες κόσμου, έπεσε η αυλαία της SEREXPO 2023 , την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, και το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός πέρασε στην ιστορία. Μετά την, κατά γενική ομολογία, τεράστια επιτυχία της διοργάνωσης αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, που για...


Εν αναμονή της προκήρυξης του ΑΣΕΠ, για 1.213 θέσεις δημοτικών αστυνομικών σε δήμους όλης της χώρας, βρίσκεται ο Δήμος Σερρών δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Εξυπηρέτησης Πολιτών Κώστας Δινάκης.

Η Δημοτική Αστυνομία Σερρών είναι στελεχωμένη με πέντε αστυνομικούς έχοντας συνολικά 25 αρμοδιότητες. Ο κ. Δινάκης εξήγησε πως βάσει του Οργανογράμματος του Δήμου Σερρών η Δημοτική Αστυνομία λειτουργεί ως Τμήμα, που σημαίνει ότι το όριο στελέχωσής της είναι 10 άτομα, ενώ ήδη έχει κατατεθεί αίτημα για την αναβάθμισή της σε Διεύθυνση που θα της επιτρέπει την απασχόληση 20 ατόμων, αλλά αυτό απαιτεί τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Λειτουργίας του Δήμου, διαδικασία που είναι σε εξέλιξη.

Σχετικά με τις πληροφορίες ότι η προκήρυξη θα δημοσιευθεί τον Σεπτέμβριο λόγω εκλογών , ο κ. Δινάκης εκτίμησε πως θα γίνει νωρίτερα.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 328 επισκέπτες