Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού Σερρών

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα και στις...

Πυρκαγιά σε κορυφογραμμή στο Παγγαίο μεταξύ Πρώτης και Ροδολίβους

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που...

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 7η SEREXPO 2023

Με εντυπωσιακό τρόπο, παρουσία χιλιάδες κόσμου, έπεσε η αυλαία της SEREXPO 2023 , την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, και το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός πέρασε στην ιστορία. Μετά την, κατά γενική ομολογία, τεράστια επιτυχία της διοργάνωσης αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, που για...


Με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης δρομολογούνται έργα αναβάθμισης της αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Σερρών, σε συνολικό μήκος 28 χιλιομέτρων.

Οι παρεμβάσεις αφορούν σε αγροτικούς δρόμους στα τοπικά διαμερίσματα της Κουμαριάς, του Λευκώνα, του Σκουτάρεως, της Πεπονιάς, των Επταμύλων, του Μητρουσίου, των Καλών Δένδρων, της Αναγέννησης, των Σερρών, της Αγίας Ελένης και του Προβατά.

«Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου έργου θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις βελτίωσης, συντήρησης και αποκατάστασης σε βασικούς αγροτικούς δρόμους επιλύοντας χρόνια προβλήματα σε αγροτικές περιοχές του Δήμου Σερρών», επεσήμανε ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης.
Από τη δική του πλευρά ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Οικονομίας, Γιάννης Τουρτούρας τόνισε ότι είναι η πρώτη φορά, που ο Δήμος Σερρών δαπανά ένα τόσο σημαντικό ποσό για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, κάτι που αναμφισβήτητα καταδεικνύει το ζωηρό ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής του Αλέξανδρου Χρυσάφη για τη συνολική αναβάθμιση του αγροτικού δικτύου και τη διευκόλυνση της πρόσβασης των κατοίκων στις αγροτικές του καλλιέργειες .

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, τις οποίες εξασφάλισε ο τέως Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής ύστερα από σχετικό αίτημα του Δήμου Σερρών.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 444 επισκέπτες