Ανοιξε τις πύλες της η 19η Ανθοκομική Έκθεση Σερρών

Πλημμύρισε με χρώματα και αρώματα η Πλατεία...

Πανσερραϊκό συλλαλητήριο για την ενίσχυση του νοσοκομείου Σερρών

«Πανσερραϊκό συλλαλητήριο για την υπεράσπιση του...

Εαρινό πρωτάθλημα στίβου: Η καρδιά του Ελληνικού στίβου θα “χτυπά” στις Σέρρες

Περισσότεροι από 1.000 αθλητές θα πάρουν μέρος στο Εαρινό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο «Γεώργιος Τοπτσής» της πόλης των Σερρών.


Προσωρινό λουκέτο μπήκε στο κλειστό κολυμβητήριο της πόλης των Σερρών μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος που διενεργεί τεχνική εταιρεία, μετά από προβλήματα που δημιουργήθηκαν από θραύση υαλοπινάκων το προηγούμενο διάστημα.

Η εταιρεία που ξεκίνησε τον έλεγχο, έως την Τετάρτη θα παραδώσει το πόρισμα της. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τις οποίες μετέφεραν άνθρωποι της εταιρείας στον Αντιδήμαρχο Έργων Γιώργο Νυχτοπάτη, τα προβλήματα φαίνεται ότι μπορούν να επιλυθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα και αποκλείονται τα χειρότερα έτσι ώστε να μην επηρεαστεί περισσότερο η αγωνιστική δράση των κολυμβητικών σωματείων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του κολυμβητηρίου.

Η ανακοίνωση από τον ΟΠΑΚΠΑ Σερρών:

Στο πλαίσιο του ελέγχου των δημοτικών κτηρίων, το κλειστό Κολυμβητήριο της Κοιλάδας θα παραμείνει κλειστό από τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 μέχρι να ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία.


Διαβάτε επίσης: 
Άλλα δηλώνατε κ.Χρυσάφη για το Κολυμβητήριο το 2019... 

Διαβάστε επίσης: