Ήχησαν οι σειρήνες και στις Σέρρες στα πλαίσια της άσκησης «Παρμενίων 2023»

Την Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023, δοκιμαστική...

Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού Σερρών

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα και στις...

Αντίστροφη μέτρηση για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στην Π.Ε Σερρών

Σε 505 εκλογικά τμήματα σε όλη την Π.Ε Σερρών ( 159 εξ αυτών στο Δήμο Σερρών) θα έχουν τη δυνατότητα οι Σερραίοι να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα την Κυριακή στις διπλές κάλπες για την αναμέτρηση στον Α΄ και Β΄ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Προσωρινό λουκέτο μπήκε στο κλειστό κολυμβητήριο της πόλης των Σερρών μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος που διενεργεί τεχνική εταιρεία, μετά από προβλήματα που δημιουργήθηκαν από θραύση υαλοπινάκων το προηγούμενο διάστημα.

Η εταιρεία που ξεκίνησε τον έλεγχο, έως την Τετάρτη θα παραδώσει το πόρισμα της. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τις οποίες μετέφεραν άνθρωποι της εταιρείας στον Αντιδήμαρχο Έργων Γιώργο Νυχτοπάτη, τα προβλήματα φαίνεται ότι μπορούν να επιλυθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα και αποκλείονται τα χειρότερα έτσι ώστε να μην επηρεαστεί περισσότερο η αγωνιστική δράση των κολυμβητικών σωματείων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του κολυμβητηρίου.

Η ανακοίνωση από τον ΟΠΑΚΠΑ Σερρών:

Στο πλαίσιο του ελέγχου των δημοτικών κτηρίων, το κλειστό Κολυμβητήριο της Κοιλάδας θα παραμείνει κλειστό από τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 μέχρι να ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία.


Διαβάτε επίσης: 
Άλλα δηλώνατε κ.Χρυσάφη για το Κολυμβητήριο το 2019... 

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 216 επισκέπτες