Κατάληψη των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΣ- Ζητούν απόσυρση Νομοσχεδίου

Σε κατάληψη του κτηρίου της Δημοτικής...

Μεγάλη συμμετοχή στην πορεία Σωματείων και φορέων στις Σέρρες

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των Σερραίων στη...

Ιστορίες για αρκούδες

Επιτέλους στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών έγινε – με χαρακτηριστική  καθυστέρηση – η ενημέρωση για τον απολογισμό της Πολιτείας των Ευχών του 2021! Για την ακρίβεια βέβαια δεν ήταν ενημέρωση, αλλά μια πρόχειρη ανάγνωση κωδικών και κατανομής ποσών των συμβάσεων που είχαν υπογραφεί και δημοσιοποιηθεί.


Νέος Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών εξελέγη ο δημοτικός σύμβουλος Στέργιος Γαλάνης.

Κατά τη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής ο κ.Γαλάνης προτάθηκε από τον επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Ηλία Γκότση να είναι υποψήφιος για το αξίωμα του Γραμματέα, θέση που κατείχε πριν την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη της ελάσσονος αντιπολίτευσης ο δημοτικός σύμβουλος Παντελής Χράπας.

Στην μυστική ψηφοφορία που ακολούθησε, ο κ.Γαλάνης εισέπραξε σχεδόν το σύνολο της εμπιστοσύνης του σώματος. Από τους 25 παρόντες δημοτικούς συμβούλους, η υποψηφιότητα του κ.Γαλάνη συγκέντρωσε 24 ψήφους, ενώ καταμετρήθηκε και μία λευκή ψήφος.

Ψηφοσυλλέκτες της εκλογικής διαδικασίας ορίστηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι: Γιάννης Δεσποτίδης, Βαρβάρα Μητλιάγκα και Γιώργος Ταϊρης.

«Θα προσφέρω όλες μου τις δυνάμεις για την συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου» δήλωσε ευχαριστώντας το σώμα για την εκλογή του ο νέος Γραμματέας Στέργιος Γαλάνης.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Διαβάστε επίσης:


swa 23

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 418 επισκέπτες