Σέρρες: Κάηκε ολοσχερώς λεωφορείο από τη Βουλγαρία – Σώθηκαν οι επιβάτες

Στις φλόγες τυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης ένα...

Ομαλά η διεξαγωγή των εκλογών στην Π.Ε. Σερρών

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται από τις επτά το πρωί η...

«Άδειασε» την Χρ. Παλάζη ο δήμαρχος Σερρών Αλ. Χρυσάφης: Πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα

Στο «μικροσκόπιο» των Εισαγγελικών αρχών έχουν «μπει» τα οικονομικά της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών.


Ψάχνοντας στα μαύρα βιβλία της Διαύγειας όλο ανακαλύπτουμε "θαυματάκια" και θεωρούμε πως πρέπει να σας ενημερώνουμε για τα πεπραγμένα της Δημοτικής μας Αρχής.

Μάλιστα η απόφαση της Απευθείας Ανάθεσης από την Κεδής που υπογράφει η κ.Παλάζη ως Πρόεδρος της επιχείρησης έγινε χθες 8 Δεκεμβρίου (γιατί έχει και αυτό τη σημασία του για εμάς εδώ στις Σέρρες…)

Απευθείας Ανάθεση και πάλι εκτός Σερρών…

21.080€ για την παροχή υπηρεσιών της δράσης «Ψηφιακή Προβολή των έργων του Μουσείου/Πινακοθήκη Κωνσταντίνου Ξενάκη» και συγκεκριμένα την Ομάδα Α΄ «Αμοιβές εξωτερικών συντελεστών»

Αναρωτιόμαστε βέβαια τι ακριβώς είναι αυτή η Ψηφιακή Προβολή  των έργων και αν αυτό είναι μόνο η ιστοσελίδα για το Μουσείο Ξενάκη (γιατί αυτή είναι ήδη στον αέρα, πως έγινε χθες η ανάθεση;) ή αν περιλαμβάνονται και άλλες εργασίες γιατί το κόστος μας φαίνεται λίγο υψηλό...

Ερευνούμε το θέμα καθώς στείλαμε e-mail στην ΚΕΔΗΣ για να μας ενημερώσει. Αν πάρουμε απάντηση θα σας ενημερώσουμε εκ νέου.

Όπως και να έχει πάντως η ουσία του θέματος της είναι Απευθείας Ανάθεσης 21.080€ και δεν αλλάζει...

Η ανάθεση ισχύει από την ανάρτηση της σύμβασης στο ΚΗΜΔΗΣ, ήτοι για χρονικό διάστημα από 09/12/2022 έως 21/03/2023, συνολικής διάρκειας 70 ημερών, με δυνατότητα 2μηνης παράτασης.

Εδώ θα βρείτε την απόφαση της Απευθείας Ανάθεσης

Διαβάστε επίσης:

Είναι πολλά τα λεφτά για "επικοινωνιακά παιχνίδια" κ.ΧρυσάφηΔιαβάστε επίσης: