Νέα διαμαρτυρία στις Σέρρες ενάντια στους εμβολιασμούς

Διαμαρτυρία ενάντια στην υποχρεωτικότητα των...

Σέρρες: Αρκούδα προκάλεσε ζημιές σε Καστανούσα και Καλοχώρι

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμος Σιντικής Σερρών...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

dps_examiniaiaΣε γραπτή δήλωσή του, που απέστειλε στα Μέσα Ενημέρωσης(19/08/2009) ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» αναφέρει τα εξής:

«Μετά τη συμμετοχή μου, ως υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό «ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» του κ. Στέλιου Σαουλίδη στις δημοτικές εκλογές του 2006, θεωρώ χρέος μου απέναντι στο Σερραϊκό λαό να γνωστοποιήσω τις προθέσεις μου, για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του 2010.
Ο Δήμος Σερρών έχει τις δυνατότητες και τις προϋποθέσεις για να πάει μπροστά. Χρειάζεται ανθρώπους με αξιοπιστία, εμπειρία, γνώση, αποτελεσματικότητα και όρεξη για δουλειά.
Η δημοτική κίνηση «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ» και ο επικεφαλής της Πέτρος Αγγελίδης, με τη συνεχή και έντονη παρουσία τους στα δημοτικά δρώμενα επί σειρά ετών απέδειξαν, ότι έχουν όλα τα παραπάνω στοιχεία και τις προϋποθέσεις για να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στο Δήμο Σερρών και στους Σερραίους δημότες.
Πιστεύω, ότι η πόλη μπορεί να επιταχύνει το βήμα της με Δήμαρχο τον Πέτρο Αγγελίδη και τη Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων.
Συστρατεύομαι με τη Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων και τον Πέτρο Αγγελίδη για μία καλύτερη πόλη και τίθεμαι στη διάθεσή τους, για να προσφέρω τις υπηρεσίες μου  στο Δήμο Σερρών και στους συμπολίτες μου, με όσες δυνάμεις διαθέτω.
Ο Δήμος μας αξίζει και μπορεί να έχει καλύτερη τύχη».

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 338 επισκέπτες