Επισκέπτες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα στο χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά Σερρών

Το δρόμο προς το χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά...

Επίσκεψη της Προέδρου του Αρείου Πάγου στα Δικαστήρια Σερρών

Επίσκεψη στα δικαστήρια των Σερρών...

Περισσότεροι από 1.000 Σερραίοι στην 13η ημέρα καριέρας

Με τη συμμετοχή 35 επιχειρήσεων, με περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης, πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες η 13η Ημέρα Καριέρας.


Στο πλαίσιο της δράσης των ταξιδιών εξοικείωσης (famtrip) για την προβολή των Σερρών και την προσέλκυση τουριστών, 8 ταξιδιωτικούς πράκτορες, δημοσιογράφους και travelbloggers από την Κύπρο θα φιλοξενήσει ο Δήμος Σερρών, το διάστημα 18 έως 21 Νοεμβρίου.

Στη διάρκεια του famtrip στις Σέρρες οι Κύπριοι επισκέπτες θα απολαύσουν τις ομορφιές της πόλης, θα γνωρίσουν σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος, ενώ θα δοκιμάσουν την παραδοσιακή κουζίνα και τα τοπικά προϊόντα της περιοχής .

Παράλληλα, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στις 7 μ.μ. ,στο ξενοδοχείο Elpida Resort & Spa θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες επαγγελματικές συναντήσεις (B2B) μεταξύ των φιλοξενούμενων ταξιδιωτικών πρακτόρων, με Σερραίους επαγγελματίες του τουρισμού με στόχο την ανάπτυξη νέων συνεργασιών.

Με τo συγκεκριμένο ταξίδι εξοικείωσης ολοκληρώνεται η δράση του Δήμου Σερρών με τίτλο «Ενέργειες προσέλκυσης επισκεπτών», η οποία εντάσσεται στο πρόγραμμα της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Σερρών, που χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Στο πλαίσιο της δράσης ο Δήμος φιλοξένησε το προηγούμενο διάστημα επαγγελματίες του τουρισμού και δημοσιογράφους από την Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την Σερβία.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 335 επισκέπτες