Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Η καρδιά του ελληνικού στίβου θα χτυπάει το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουλίου στις Σέρρες, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 στο Δημοτικό Στάδιο «Γεώργιος Τοπτσής», το οποίο είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί περισσότερους από 1.000 αθλητές και αθλήτριες και συνολικά περισσότερους από 3.000 φιλοξενούμενους.

Για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20, τη πρώτη μεγάλη διοργάνωση που φιλοξενείται στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών μετά από έξι χρόνια, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 5 Ιουλίου ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. του Δήμου Σερρών Γιάννης Γάτσιος, ο Ταμίας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Δημήτρης Μακρής και ο Ταμίας του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Λιούμπας.

«Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 είναι το δεύτερο σε σπουδαιότητα πρωτάθλημα του ΣΕΓΑΣ και η πρώτη σημαντική αθλητική διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί στο νέο, σύγχρονο ταρτάν του Δημοτικού μας Σταδίου, το οποίο πετύχαμε να πιστοποιηθεί από τον διεθνή οργανισμό World Athletics», τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης στη συνέντευξη Τύπου υπογραμμίζοντας ότι το Δημοτικό Στάδιο Σερρών είναι το μοναδικό αυτή τη στιγμή στάδιο της χώρας με πιστοποιημένο ταρτάν.

Ο ίδιος ανέφερε ότι ο Δήμος Σερρών ολοκλήρωσε μία σειρά από παρεμβάσεις και έργα αναβάθμισης των αθλητικών χώρων του Δημοτικού Σταδίου, προϋπολογισμού άνω των 80.000 ευρώ, που μεταξύ άλλων αφορούσαν σε προμήθεια δύο στρωμάτων για τα αγωνίσματα του άλματος εις ύψος και άλματος επί κοντώ, ανακατασκευή των χώρων υγιεινής στα γραφεία και κάτω από τις κερκίδες, συντηρήσεις και αντικαταστάσεις των οργάνων του αγωνιστικού χώρου, συντήρηση του πρασίνου και του αρδευτικού συστήματος, καθώς και σε αντικατάσταση των λαμπτήρων.

Ο κ.Χρυσάφης ευχαρίστησε για τη συνεργασία στη διοργάνωση του Πρωταθλήματος τη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και προσωπικά τους κκ. Λιούμπα και Μακρή, τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο και τη διοίκηση και τον Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Γιάννη Γάτσιο.

«Ως Δημοτική Αρχή είμαστε δίπλα σε κάθε προσπάθεια που ενισχύει τη θέση του Δήμου μας στον χάρτη των αθλητικών διοργανώσεων της χώρας και όχι μόνο.

Καλούμε τους Σερραίους να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν τους αγώνες, οι οποίοι προβλέπονται συναρπαστικοί, καθώς αναμένουμε πολύ καλές εμφανίσεις, επιδόσεις και ρεκόρ», υπογράμμισε ο κ.Χρυσάφης.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Γιάννης Γάτσιος τόνισε ότι οι παρεμβάσεις αναβάθμισης στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών θα συνεχιστούν με στόχο να αποτελέσει πόλο έλξης μεγάλων διοργανώσεων. Παράλληλα, ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και ειδικά στους Σερραίους αθλητές, τους οποίους ο Δήμος στηρίζει έμπρακτα με όλες του τις δυνάμεις.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος επισήμανε ότι και σε αυτή τη διοργάνωση οι φορείς του τόπου ενώνουν δυνάμεις στην πράξη και αναφέρθηκε στη φιλοξενία από την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών των αθλητών της Εθνικής Ομάδας Στίβου Κ20, που θα συμμετάσχουν για μία εβδομάδα σε καμπ με τους Σερραίους αθλητές και αθλήτριες καθώς και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Από την πλευρά του ο Ταμίας του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Λιούμπας τόνισε ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 αποτελεί ένα κορυφαίο αθλητικό και οικονομικό γεγονός για τις Σέρρες και χαρακτήρισε «μεγάλο επίτευγμα» την επιλογή του Δημοτικού Σταδίου Σερρών από τον ΣΕΓΑΣ.

Ο Ταμίας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Δημήτρης Μακρής αναφέρθηκε στις συντονισμένες ενέργειες των φορέων για την επιτυχημένη διεκδίκηση της διοργάνωσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου Κ20 στις Σέρρες καθώς και στην άψογη συνεργασία με τον Δήμο Σερρών και τον Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. για την άρτια προετοιμασία των υποδομών.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 244 επισκέπτες