Εκτροπή βαγονιού αμαξοστοιχίας στις Σέρρες

Εκτροπή βαγονιού σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής μεταξύ Λευκοθέας...

Εικόνες καταστροφής από το ισχυρό μπουρίνι που έπληξε τις Σέρρες

Πρωτόγνωρες εικόνες βιβλικής καταστροφής άφησε...

Ο Δήμος Σερρών γιορτάζει με λαμπρότητα τα «Ελευθέρια 2022»

Την 109η Επέτειο της Απελευθέρωσης των Σερρών θα γιορτάσει με λαμπρότητα και εφέτος ο Δήμος Σερρών με μία σειρά δράσεων που θα ξεκινήσουν από την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 και θα κορυφωθούν με τις εκδηλώσεις και την παρέλαση την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022. 


Στην κατασκευή 26 νέων παιδικών χαρών στην πόλη και στα χωριά, καθώς και στην αναβάθμιση των παιδικών χαρών στο ΙΚΑ και στον Αγ. Δημήτριο, προχωρά εντός του 2022 ο Δήμος Σερρών.

Σε αυτές προστίθενται και οι δύο παιδικές χαρές στον Προβατά και στην Ορεινή, που έχουν ολοκληρωθεί και πρόκειται σύντομα να λάβουν πιστοποιητικό καταλληλότητας.

Αυτό ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης κατά την υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή της παιδικής χαράς στην οδό Αρκαδιουπόλεως με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας Κωνσταντίνο Τόλιο .

Η παιδική χαρά στην οδό Αρκαδιουπόλεως 6, είναι προϋπολογισμού 77.465 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) χρηματοδοτείται από το Ταμείο Αλληλεγγύης και αναμένεται να δοθεί προς χρήση μέχρι το καλοκαίρι. Θα κατασκευαστεί σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας και θα απευθύνεται σε νήπια, παιδιά και άτομα με αναπηρίες.

Επίσης ο Δήμαρχος γνωστοποίησε ότι  τις επόμενες ημέρες λαμβάνει πιστοποιητικό και ανοίγει επίσημα η παιδική χαρά στην οδό Δημογερόντων.

 «Οι 26 παιδικές χαρές θα ξεκινήσουν να κατασκευάζονται το 2022 και οι περισσότερες θα λειτουργούν μέχρι το τέλος αυτής της χρονιάς, ενώ το 2023 θα κατασκευαστούν παιδικές χαρές στα υπόλοιπα χωριά του Δήμου μας. Έτσι, υλοποιούμε τον σχεδιασμό μας για τις παιδικές χαρές σύμφωνα με τη δέσμευσή μας, ώστε το 2023 να έχουμε μία παιδική χαρά σε κάθε γειτονιά και σε κάθε χωριό», υπογράμμισε ο κ. Χρυσάφης.

«Ας τις υλοποιήσει πρώτα και μετά τις ανακοινώνει» υποστηρίζει απαντώντας στον Αλεξ.Χρυσάφη η Δημοτική πρωτοβουλία Σερραίων, υπογραμμίζοντας με ανακοίνωσή της πως με καθυστέρηση τριών ετών ο κ. Χρυσάφης υλοποιεί τις 13 παιδικές χαρές που παρέλαβε με εγκεκριμένες χρηματοδοτήσεις από την προηγούμενη δημοτική αρχή της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 456 επισκέπτες