Εκτροπή βαγονιού αμαξοστοιχίας στις Σέρρες

Εκτροπή βαγονιού σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής μεταξύ Λευκοθέας...

Εικόνες καταστροφής από το ισχυρό μπουρίνι που έπληξε τις Σέρρες

Πρωτόγνωρες εικόνες βιβλικής καταστροφής άφησε...

Ο Δήμος Σερρών γιορτάζει με λαμπρότητα τα «Ελευθέρια 2022»

Την 109η Επέτειο της Απελευθέρωσης των Σερρών θα γιορτάσει με λαμπρότητα και εφέτος ο Δήμος Σερρών με μία σειρά δράσεων που θα ξεκινήσουν από την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 και θα κορυφωθούν με τις εκδηλώσεις και την παρέλαση την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022. 


Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου Σερρών, με τη δημοτική αρχή να δέχεται την έντονη κριτική της αντιπολίτευσης η οποία την κατηγόρησε για ανικανότητα, ολιγωρία και απουσία έργου.

«Τριάντα χρόνια στην αυτοδιοίκηση πρώτη φορά βλέπω τέτοια καθυστέρηση», δήλωσε εκπροσωπώντας την παράταξη του Στέφανου Φωτιάδη ο δημοτικός σύμβουλος, Βασίλης Χρυσανθίδης, υπογραμμίζοντας παράλληλα την αναγκαιότητα στήριξης των τοπικών κοινοτήτων και παρεμβάσεων στις πεπαλαιωμένες –όπως τις χαρακτήρισε- αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Σερρών.
«Αργήσατε, μέχρι τώρα έπρεπε κάθε εβδομάδα να βγαίνουν δυο έργα», δήλωσε από τη Δημοτική Πρωτοβουλία Σερρών ο Ηλίας Γκότσης.
Για αναδιανομή φτώχειας και παραγωγή έργου μόνο μέσω προγραμμάτων έκανε λόγο ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Βασίλης Τερζής, ενώ προ των ευθυνών του έθεσε τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Σπ. Μισιρλη, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, Θένια Χαραλαμπίδου, κάνοντας λόγο ακόμη και για την παραίτησή του.
Ο προϋπολογισμός του Δήμου Σερρών ανέρχεται στα 78 εκατομμύρια ευρώ και σύμφωνα με τον κ. Μισιρλή είναι πλήρως ισοσκελισμένος, ενώ για τις ιδιαίτερες συνθήκες στις οποίες γίνεται η αναμόρφωσή του αναφέρθηκε από την πλευρά του ο Δήμαρχος Σερρών.

«Φέτος η αναμόρφωση είχε συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες, οι οποίες δεν προέκυψαν σε καμία άλλη χρονιά», δήλωσε χαρακτηριστικά Αλ. Χρυσάφης, θεωρώντας απόλυτα δικαιολογημένη την όποια καθυστέρηση.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 425 επισκέπτες