Στις Βρυξέλλες ο Δήμαρχος με στόχο την ανταλλαγή γνώσεων...

Ο Δήμαρχος Σερρών και Πρόεδρος της Επιτροπής...

Διαμαρτυρία …μετά μουσικής στις Σέρρες για τα Τέμπη και το νερό

Με στίχους και μουσική εξέφρασαν την οργή τους...

Παίζει με ανθρώπινες ζωές o Δήμαρχος - Επιβάλλεται η επέμβαση Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Αριάδνης Παπαφωτίου κατηγορεί για Εγκληματική ανευθυνότητα τον Δήμαρχο, που αν και ΓΝΩΡΙΖΕ αρμοδίως την κατάσταση, επέτρεψε την χρήση της Ανατολικής κερκίδας του Γηπέδου του Πανσερραικού, ενώ αυτή είναι άκρως επικίνδυνη και με πολύ σοβαρή δομική παθολογία, σύμφωνα με...


Με 8 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσουν την Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου, στις 2 μ.μ., τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών.

Μεταξύ των θεμάτων, που θα απασχολήσουν το σώμα είναι η αναμόρφωση του προϋπολογισμού για τρέχον οικονομικό έτος σχετικά με την ενίσχυση κωδικών εσόδων, εξόδων, τροποποίηση στοχοθεσίας 2022 και αναμόρφωση για την τροποποίηση τεχνικού προγράμματος 2022, όπως επίσης και η σήμανση κυκλικών κόμβων σε εθνικό και δημοτικό οδικό δίκτυο.

ΘΕΜΑ 1ο: Αναμόρφωση (3η) εγκεκριμένου προϋπολογισμού οικ. έτους 2022 για την ενίσχυση κωδικών εσόδων, εξόδων, κ.λ.π. (υποχρεωτική), τροποποίηση Στοχοθεσίας 2022 και αναμόρφωση για την τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος 2022.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Μισιρλής Σπ.

ΘΕΜΑ 2ο: Αναμόρφωση (5η) εγκεκριμένου προϋπολογισμού οικ. έτους 2022 που αφορά την αποδοχή ποσού 125.655,00 € για Επιχορήγηση Δήμων για την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών από τις δομές ΚΔΑΠ.
. Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Μισιρλής Σπ.

ΘΕΜΑ 3ο: Αναμόρφωση (6η) εγκεκριμένου προϋπολογισμού οικ. έτους 2022 που αφορά την αποδοχή ποσού 1.000.000,00 € για το έργο «Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Σερρών από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ)» του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Μισιρλής Σπ

ΘΕΜΑ 4ο: Αναμόρφωση (7η) εγκεκριμένου προϋπολογισμού οικ. έτους 2022 που αφορά την αποδοχή ποσού 150.000,00 € για το έργο «Δημιουργία Αθλητικών Υποδομών στην περιοχή Σιγής Δήμου Σερρών» από το Ταμείο Αλληλεγγύης.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Μισιρλής Σπ

ΘΕΜΑ 5ο: Τροποποίηση της αριθμ.412/2021 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου ως προς το σκέλος (Γ) που αφορά την εξουσιοδότηση υπογραφής συμβάσεων σύνδεσης σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Νυχτοπάτης Γ

ΘΕΜΑ 6ο: Ανανέωση ή μη της δωρεάν παραχώρησης χρήσης δημοτικού ακινήτου.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Νυχτοπάτης Γ.

ΘΕΜΑ 7ο: Ανανέωση ή μη της δωρεάν παραχώρησης χρήσης δημοτικής στέγης.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Νυχτοπάτης Γ.

ΘΕΜΑ 8ο: Σήμανση κυκλικών κόμβων σε εθνικό και δημοτικό οδικό δίκτυο.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Νυχτοπάτης Γ.

Διαβάστε επίσης:


swa 23

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 226 επισκέπτες