Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού Σερρών

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα και στις...

Πυρκαγιά σε κορυφογραμμή στο Παγγαίο μεταξύ Πρώτης και Ροδολίβους

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που...

Επιμελητήριο Σερρών: Όλα έτοιμα για την Έκθεση Serexpo 2023

«Ο πήχης για τη SEREXPO 2023 μπαίνει ακόμη πιο ψηλά», δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς, καλώντας όλους τους Σερραίους και όχι μόνο να επισκεφτούν το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός, που για ακόμη μία χρονιά παίρνει «σάρκα και οστά» στις 20-24 Σεπτεμβρίου 2023, στο...


Με 8 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσουν την Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου, στις 2 μ.μ., τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών.

Μεταξύ των θεμάτων, που θα απασχολήσουν το σώμα είναι η αναμόρφωση του προϋπολογισμού για τρέχον οικονομικό έτος σχετικά με την ενίσχυση κωδικών εσόδων, εξόδων, τροποποίηση στοχοθεσίας 2022 και αναμόρφωση για την τροποποίηση τεχνικού προγράμματος 2022, όπως επίσης και η σήμανση κυκλικών κόμβων σε εθνικό και δημοτικό οδικό δίκτυο.

ΘΕΜΑ 1ο: Αναμόρφωση (3η) εγκεκριμένου προϋπολογισμού οικ. έτους 2022 για την ενίσχυση κωδικών εσόδων, εξόδων, κ.λ.π. (υποχρεωτική), τροποποίηση Στοχοθεσίας 2022 και αναμόρφωση για την τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος 2022.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Μισιρλής Σπ.

ΘΕΜΑ 2ο: Αναμόρφωση (5η) εγκεκριμένου προϋπολογισμού οικ. έτους 2022 που αφορά την αποδοχή ποσού 125.655,00 € για Επιχορήγηση Δήμων για την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών από τις δομές ΚΔΑΠ.
. Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Μισιρλής Σπ.

ΘΕΜΑ 3ο: Αναμόρφωση (6η) εγκεκριμένου προϋπολογισμού οικ. έτους 2022 που αφορά την αποδοχή ποσού 1.000.000,00 € για το έργο «Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Σερρών από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ)» του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Μισιρλής Σπ

ΘΕΜΑ 4ο: Αναμόρφωση (7η) εγκεκριμένου προϋπολογισμού οικ. έτους 2022 που αφορά την αποδοχή ποσού 150.000,00 € για το έργο «Δημιουργία Αθλητικών Υποδομών στην περιοχή Σιγής Δήμου Σερρών» από το Ταμείο Αλληλεγγύης.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Μισιρλής Σπ

ΘΕΜΑ 5ο: Τροποποίηση της αριθμ.412/2021 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου ως προς το σκέλος (Γ) που αφορά την εξουσιοδότηση υπογραφής συμβάσεων σύνδεσης σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Νυχτοπάτης Γ

ΘΕΜΑ 6ο: Ανανέωση ή μη της δωρεάν παραχώρησης χρήσης δημοτικού ακινήτου.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Νυχτοπάτης Γ.

ΘΕΜΑ 7ο: Ανανέωση ή μη της δωρεάν παραχώρησης χρήσης δημοτικής στέγης.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Νυχτοπάτης Γ.

ΘΕΜΑ 8ο: Σήμανση κυκλικών κόμβων σε εθνικό και δημοτικό οδικό δίκτυο.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Νυχτοπάτης Γ.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 629 επισκέπτες