Αγριογούρουνα ρημάζουν τις καλλιέργειες στον δήμο Σιντικής

Η Κερκίνη έχει πάρα πολλές φυσικές ομορφιές αλλά έχει και...

Σέρρες - ΑΣΠΑΙΤΕ: Τα προγράμματα που θα λειτουργήσουν

Η ΑΣΠΑΙΤΕ ανακοινώνει, για το ακαδ. έτος...

ΓΣΕΒΕΕ: Υπερχρεωμένες οι επιχειρήσεις εστίασης - Αυξήθηκε το κόστος λειτουργίας τους

Μετά τα lockdown και ευρύτερα το πλήγμα από την πανδημία, έχει έρθει η ενεργειακή κρίση να εντείνει την πίεση στον κλάδο της εστίασης. Το μεγαλύτερο μέρος των επιχειρήσεων εστίασης βρίσκεται σε κατάσταση υπερχρέωσης. Συγκεκριμένα, περισσότερες από 1 στις 2 επιχειρήσεις έχουν καθυστερημένες οφειλές σε τουλάχιστον...


Την προσφυγή στην ειδική επιτροπή του άρθρου 152 του Ν. 3463/2006 κατά της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης με την οποία ακυρώνονται η  προκήρυξη καλλιτεχνικού διευθυντή, η απόφαση εξέτασης ένστασης και η απόφαση επιλογής καλλιτεχνικού διευθυντή αποφάσισε να προχωρήσει η διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών.

«Δεν μπορείς να ακυρώνεις μια προκήρυξη 4,5 μήνες από την έκδοση της» δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών Σάββας Ρίζος, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για τη δικαίωση της προσφυγή του Σερραϊκού θεάτρου.

Θυμίζουμε ότι στις 22 Μαρτίου σύμβαση για τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή, διάρκειας δύο ετών , υπέγραψε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Ανδρέου. Εναντίον της απόφασης και της διαδικασίας επιλογής του, όμως, είχε προσφύγει η προηγούμενη καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών Καλλιόπη Ευαγγελίδου.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: