Επισκέπτες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα στο χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά Σερρών

Το δρόμο προς το χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά...

Επίσκεψη της Προέδρου του Αρείου Πάγου στα Δικαστήρια Σερρών

Επίσκεψη στα δικαστήρια των Σερρών...

Περισσότεροι από 1.000 Σερραίοι στην 13η ημέρα καριέρας

Με τη συμμετοχή 35 επιχειρήσεων, με περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης, πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες η 13η Ημέρα Καριέρας.


Την προσφυγή στην ειδική επιτροπή του άρθρου 152 του Ν. 3463/2006 κατά της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης με την οποία ακυρώνονται η  προκήρυξη καλλιτεχνικού διευθυντή, η απόφαση εξέτασης ένστασης και η απόφαση επιλογής καλλιτεχνικού διευθυντή αποφάσισε να προχωρήσει η διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών.

«Δεν μπορείς να ακυρώνεις μια προκήρυξη 4,5 μήνες από την έκδοση της» δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών Σάββας Ρίζος, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για τη δικαίωση της προσφυγή του Σερραϊκού θεάτρου.

Θυμίζουμε ότι στις 22 Μαρτίου σύμβαση για τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή, διάρκειας δύο ετών , υπέγραψε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Ανδρέου. Εναντίον της απόφασης και της διαδικασίας επιλογής του, όμως, είχε προσφύγει η προηγούμενη καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών Καλλιόπη Ευαγγελίδου.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 256 επισκέπτες