Εκτροπή βαγονιού αμαξοστοιχίας στις Σέρρες

Εκτροπή βαγονιού σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής μεταξύ Λευκοθέας...

Εικόνες καταστροφής από το ισχυρό μπουρίνι που έπληξε τις Σέρρες

Πρωτόγνωρες εικόνες βιβλικής καταστροφής άφησε...

Ο Δήμος Σερρών γιορτάζει με λαμπρότητα τα «Ελευθέρια 2022»

Την 109η Επέτειο της Απελευθέρωσης των Σερρών θα γιορτάσει με λαμπρότητα και εφέτος ο Δήμος Σερρών με μία σειρά δράσεων που θα ξεκινήσουν από την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 και θα κορυφωθούν με τις εκδηλώσεις και την παρέλαση την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022. 


Ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής, Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού του Δήμου Σερρών ενημερώνει ότι αρχίζει σταδιακά η επαναλειτουργία των ΚΑΠΗ του Δήμου, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Συγκεκριμένα από 17/3/2022:

Επαναλειτουργούν τα ΚΑΠΗ Προβατά και Σκουτάρεως.

Το  Α΄ ΚΑΠΗ Σερρών θα παρέχει προς το παρόν μόνο ιατροκοινωνικές υπηρεσίες (μέτρηση αρτηριακής πίεσης, σακχάρου και φυσιοθεραπείες κλπ), καθημερινά, κατόπιν ραντεβού στο τηλ. 2321022833. Δεν επιτρέπεται η προσέλευση των μελών  για λόγους ψυχαγωγίας ή για άσκηση κοινωνικής δραστηριότητας έως ότου δημοπρατηθεί το κυλικείο.

Το Β΄ ΚΑΠΗ θα παρέχει προς το παρόν μόνο ιατροκοινωνικές υπηρεσίες κάθε Δευτέρα και Πέμπτη κατόπιν ραντεβού στο τηλ. 2321036030. Δεν επιτρέπεται η προσέλευση των μελών  για λόγους ψυχαγωγίας ή για άσκηση κοινωνικής δραστηριότητας έως ότου δημοπρατηθεί το κυλικείο.

Από  02/04/2022 επαναλειτουργεί κανονικά το ΚΑΠΗ Λευκώνα.

Το  ΚΑΠΗ Κάτω Καμήλας θα επαναλειτουργήσει όταν θα δημοπρατηθεί το κυλικείο του.

Το ΚΑΠΗ Μητρουσίου  θα επαναλειτουργήσει,  μετά τη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων   που προέκυψαν από την άρση λειτουργίας του, λόγω COVID και σε ημερομηνία που θα γνωστοποιήσουμε προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη μας.

Στον εσωτερικό χώρο προσέρχονται:

  1. οι  πλήρως εμβολιασμένοι και με την αναμνηστική δόση εμβολίου.
  2. Οι νοσήσαντες (με πιστοποητικό νόσησης έως και 90 ημέρες ), δείχνοντας στον υπεύθυνο τα πιστοποιητικά και  αστυνομική ταυτότητα .

Στον εξωτερικό χώρο για τους μη εμβολιασμένους χρειάζεται rapid test.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής στο χώρο είναι απαραίτητη η τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων (χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων) σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 397 επισκέπτες