Με τη συμμετοχή 35 επιχειρήσεων, με περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης, πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες η 13η Ημέρα Καριέρας.
Πρόγραμμα δωρεάν μαζικών στειρώσεων, αδέσποτων ζώων (γάτες) σε συνεργασία με το Φιλοζωικό Όμιλο Σερρών οργανώνει ο Δήμος Σερρών.
Το πρόγραμμα το οποίο αποτελεί χορηγία της Οργάνωσης VETS in ACTION θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Διάσωσης της Οργάνωσης (2ο χιλ. Σερρών -Νεοχωρίου) από 14 Μαρτίου έως και 22 Μαρτίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου καλούνται όσοι πολίτες γνωρίζουν πού υπάρχουν αδέσποτες αστείρωτες γάτες στην πόλη των Σερρών να ενημερώσουν τον Δήμο (τηλ: 23213 50542) ή την οργάνωση VETS in ACTION (τηλ. 6989860166) ώστε να οργανωθεί η μεταφορά τους από εθελοντές στο χώρο του προγράμματος.
Τάσος Χανλίογλου: Kαι όμως πόση υποκρισία;
Από τα κάλαντα των Χριστουγέννων στα ΤΡΑΠ-σκουπίδια μια πόρτα απόσταση και όμως πόση υποκρισία;
Άντε ο Δήμαρχος από γνώσεις μουσικής πέρα βρέχει, και από παι...