Επισκέπτες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα στο χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά Σερρών

Το δρόμο προς το χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά...

Επίσκεψη της Προέδρου του Αρείου Πάγου στα Δικαστήρια Σερρών

Επίσκεψη στα δικαστήρια των Σερρών...

Περισσότεροι από 1.000 Σερραίοι στην 13η ημέρα καριέρας

Με τη συμμετοχή 35 επιχειρήσεων, με περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης, πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες η 13η Ημέρα Καριέρας.


Για την επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών αναβλήθηκε η συζήτηση επί τριών φακέλων των Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την κατασκευή ισάριθμων Αιολικών Σταθμών Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ισχύος 20, 36 και 16,8 ΜW,αντίστοιχα, στην κορυφογραμμή του Λαϊλιά.

Η πρόταση τέθηκε από τον επικεφαλής της μείζονας αντιπολίτευσης του Δ.Σ. Στ. Φωτιάδη, λόγω έλλειψης σχετικής εισήγησης από την Υπηρεσία Περιβάλλοντος του Δήμου, η οποία δηλώνει αδυναμία να λάβει θέση επί των αιτήσεων, καθώς στερείται των απαιτούμενων επιστημονικών ειδικοτήτων. Την αδυναμία στελέχωσης της υπηρεσίας από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό στηλίτευσε ο κ. Φωτιάδης επιρρίπτοντας ευθύνες στη δημοτική αρχή, ενώ στο ίδιος μήκος κύματος ήταν και η κριτική, που άσκησε στη δημοτική αρχή η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο Θένια Χαραλαμπίδου.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 474 επισκέπτες