Τραγωδία στις Σέρρες - Νεκρό ένα παιδάκι από έκρηξη στο λεβητοστάσιο σχολείου

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας...

Παρουσία του ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλου το μνημόσυνο για τον Εμμανουήλ Παπά

Παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου...

Ο Βόλος μαγεύει τα Χριστούγεννα! Εμείς τι κάνουμε είναι το θέμα…

Γιατί το να αναφέρουν ότι πρόθεσή της Δημοτικής Αρχής είναι η Πολιτεία των Ευχών να αποτελέσει πόλο έλξης για κατοίκους από όλη την Ελλάδα, στο ΔΣ της ΚΕΔΗΣ και στα λόγια είναι εύκολο.


Επισημοποίηση ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου είναι η ανακοίνωση της ανεξαρτητοποίησης του δημοτικού συμβούλου Βασίλη Τερζή όπως έκανε γνωστό με επιστολή του ο κ Τερζής προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Σερρών, από τη Δευτέρα θέτει εαυτόν εκτός παράταξης Φωτιάδη και πλέον είναι ανεξάρτητος.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σέρρες, 23 Νοεμβρίου 2021
                     
Βασίλης Τερζής                                     
Δημοτικός Σύμβουλος
                         
«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ»
         
Τον Μάιο του 2019, για δεύτερη συνεχή φορά, οι Σερραίοι Πολίτες με τίμησαν με την ψήφο τους, «τοποθετώντας» με στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.  
Ευχαριστώ τους ανώνυμους Σερραίους, τους συγγενείς, φίλους και γνωστούς που με επέλεξαν να τους εκπροσωπήσω.
Ευχαριστώ τον Στέφανο Φωτιάδη, για την ευκαιρία που μου έδωσε να συμπαραταχθώ στο πλάι του, μαζί με πολύ ικανά και άξια στελέχη, σε εκείνον τον πολύ δύσκολο λόγω συγκυριών, προεκλογικό αγώνα.
Δυόμιση χρόνια μετά εξακολουθώ να πιστεύω πως είχαμε συνολικά τη μεγαλύτερη ετοιμότητα, γνώση, εμπειρία και ικανότητα να ανταπεξέλθουμε, ως Δημοτική Αρχή, στις απαιτήσεις και προκλήσεις της εποχής και τις ανάγκες του κάθε Σερραίου Δημότη.  
Το αποτέλεσμα των εκλογών μας κατέταξε στη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης με έναν ιδιαίτερα υψηλό αριθμό (14) Δημοτικών Συμβούλων. Σε αυτό το μείζον αξίωμα, χωρίς καμία διαφορά από την πρώτη μου θητεία, συνεχίζω και προσπαθώ με θάρρος να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις, τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του Δημοτικού Συμβούλου, ξεκάθαρα, με παρεμβάσεις, προτάσεις, τοποθετήσεις, ερωτήματα και επιχειρήματα.
Αποχωρώ από τον Συνδυασμό «Σέρρας» αδυνατώντας πλέον να παρακολουθήσω και να ακολουθήσω την πολιτική πρακτική και τακτική που έχει επιλεγεί και καθιερωθεί.
Στο εξής, διατηρώντας ακέραια, το απεριόριστο δικαίωμα της γνώμης και της ψήφου κατά συνείδηση, όπως ακριβώς προβλέπεται και από τις κείμενες διατάξεις, η παρουσία μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα είναι με την ιδιότητα του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου.

Με τιμή

Βασίλης Τερζής 

 

Διαβάστε επίσης: