Σέρρες: Πέθανε 60χρονος λίγο μετά τον Εμβολιασμό του. Δεν είχε υποκείμενο νόσημα

Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες εμβολιάστηκε με...

Άλλαξε το ωράριο στα εμπορικά καταστήματα - Τι ισχύει στις Σέρρες

Νέα έκτακτα μέτρα τέθηκαν σε ισχύ από τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου με στόχο την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού, μέτρα τα οποία φέρνουν αλλαγές στο ωράριο των εμπορικών καταστημάτων αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα ψωνίζουν όσοι πολίτες δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης υποδέχθηκε την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στο γραφείο του τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιο Εξαδάκτυλο και τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών Άγγελο Βάκαλο.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η πορεία του εμβολιασμού στον Δήμο Σερρών και η συνεργασία για την αύξηση του ποσοστού των εμβολιασμών μέσω κοινών δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών.

«Στον Δήμο έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία με την ιατρική κοινότητα στον αγώνα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Στη σημερινή συνάντηση συζητήσαμε τους εναλλακτικούς τρόπους, προκειμένου να πείσουμε από κοινού το κομμάτι του πληθυσμού που παραμένει ανεμβολίαστο να αξιοποιήσει το δώρο της επιστήμης.

Ο εμβολιασμός είναι το μοναδικό μας όπλο απέναντι στην πανδημία και αυτό θέλουμε να το καταλάβουν όσο το δυνατόν περισσότεροι, όσο γίνεται γρηγορότερα», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Από την πλευρά του ο κ.Εξαδάκτυλος επισήμανε την ανάγκη κινητοποίησης όλων των φορέων με στόχο την αύξηση του ποσοστού εμβολιασμού στις Σέρρες.

«Ο Δήμαρχος Σερρών κάνει μία καταπληκτική δουλειά σε αυτήν την κατεύθυνση, όπως και γενικά στον τομέα της υγείας.

Πρέπει όλοι να καταβάλλουμε μία επιπλέον προσπάθεια για να έχουμε περισσότερους εμβολιασμούς και επομένως λιγότερη νόσο και λιγότερους θανάτους συνεχίζοντας την οικονομική και κοινωνική μας ζωή.

Το εμβόλιο είναι ασφαλές και είναι αναγκαίο γιατί μόνο αυτό μας καλύπτει απέναντι στις μεταλλάξεις του ιού», τόνισε ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:

  • Ορισμός Προέδρων στον Δήμο Σερρών Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των νέων Προέδρων στις επιχειρήσεις και στους οργανισμούς του Δήμου Σερρών. Με απόφαση του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη νέος π...