Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Δήμος Σερρών: Σύμβαση για αδειοδότηση 12 Δημοτικών βρεφικών, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

Τη σύμβαση του έργου «Προσαρμογή λειτουργούντων Δημοτικών βρεφικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ.99/2017» υπέγραψε το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Μαρτίου 2024, η Δήμαρχος Σερρών, κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα με τον...

Αναμένοντας τα νέα επικυρωμένα πρωτόκoλλα που θα εφαρμοσθούν τη νέα σχολική περίοδο, λαμβάνοντας εγκαίρως μέτρα και με όπλο την εμπειρία της προηγούμενης χρονιάς στη φαρέτρα, ο Δήμος Σερρών δηλώνει ετοιμότητα, μια ανάσα πριν το πρώτο σχολικό κουδούνι.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δημήτρης Σιαμάγκας είπε πως από σήμερα μαζί με το εκπαιδευτικό προσωπικό στα σχολεία βρίσκονται και οι καθαρίστριες για την προετοιμασία των χώρων, τη διασφάλιση της υγιεινής και της λειτουργικότητας σε όλους τους χώρους των σχολείων. Παράλληλα έχει ήδη δοθεί εντολή σε όλους τους Δ/ντές των σχολείων να παραγγείλουν από τους προμηθευτές του Δήμου ότι θεωρούν απαραίτητο για τη διασφάλιση της υγιεινής των χώρων.

10 καθαρίστριες επιπλέον
Σχετικά με τον αριθμό των καθαριστριών στις σχολικές μονάδες του Δήμου Σερρών ο κ. Σιαμάγκας τόνισε πως φέτος αυξήθηκε με 10 επιπλέον κυρίες, φτάνοντας τις 90 στον αριθμό. Μάλιστα διευκρίνισε πως φέτος ο αριθμός και οι ώρες των καθαριστριών είναι στη δικαιοδοσία του Δήμου Σερρών και ο Δήμος αποζημιώνει τις επιπλέον ώρες (περίπου 50) που αξιολόγησε πως είναι απαραίτητες για τη διασφάλιση της υγιεινής των σχολείων.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 461 επισκέπτες