«Φράκαρε» το Νοσοκομείο Σερρών με ασθενείς covid-19

Καθολική πληρότητα παρατηρείται στο Νοσοκομείο...

Εικόνες ντροπής στο ΔΙΠΑΕ Σερρών - Πάνω από μια ώρα οι φοιτητές περίμεναν για έλεγχο

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε τη Δευτέρα το πρωί...

Στις Σέρρες ο Στέλιος Πέτσας για την εντατικοποίηση των εμβολιασμών

Την ανάγκη προώθησης του εμβολιαστικού προγράμματος κατά της covid-19, μέσω συντονισμένων δράσεων σε συνεργασία με τους δήμους, την επιστημονική κοινότητα, όλων των φορέων αλλά και της εκκλησίας τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, οποίος επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης την πόλη των Σερρών.

Επιστρέφει στην κανονικότητα και στις δια ζώσης συνεδριάσεις του το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών.

Στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου «Αστέρια» θα πραγματοποιηθεί η μεθεπόμενη συνεδρίαση των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών. Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Σερρών Βασίλης Κατιρτζόγλου, οι συνεδριάσεις των δημοτικών και περιφερειακών συμβουλίων θα είναι πλέον εφικτές με τη φυσική παρουσία των μελών τους υπό προϋποθέσεις, σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο που εστάλη από το Υπουργείο Εσωτερικών.

«Μετά από μεγάλο διάστημα τηλεδιασκέψεων επιστρέφουμε στις συνεδριάσεις με φυσική παρουσία για όσους είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες το τελευταίο 6μηνο, ενώ υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις όσον αφορά στις μεταξύ τους αποστάσεις» υποστήριξε ο κ. Κατιρτζόγλου. Σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΥΠΕΣ ορίζεται αυστηρά η απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ των συμβούλων, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής των ανεμβολίαστων συμβούλων στις συνεδριάσεις μέσω τηλεδιάσκεψης.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 434 επισκέπτες