Βούλγαροι κλείδωσαν τα παιδιά τους στο αυτοκίνητο και πήγαν για σουβλάκια στις Σέρρες

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε χθες Κυριακή...

Από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα» αγρότης στο Νοσοκομείο Σερρών

Στο Νοσοκομείο Σερρών έστειλε έναν αγρότη από...

H «καρδιά» του Ελληνικού στίβου θα χτυπήσει στις Σέρρες

Η καρδιά του ελληνικού στίβου θα χτυπάει το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουλίου στις Σέρρες, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 στο Δημοτικό Στάδιο «Γεώργιος Τοπτσής», το οποίο είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί περισσότερους από 1.000 αθλητές και αθλήτριες και συνολικά περισσότερους από 3.000...


Επιστρέφει στην κανονικότητα και στις δια ζώσης συνεδριάσεις του το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών.

Στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου «Αστέρια» θα πραγματοποιηθεί η μεθεπόμενη συνεδρίαση των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών. Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Σερρών Βασίλης Κατιρτζόγλου, οι συνεδριάσεις των δημοτικών και περιφερειακών συμβουλίων θα είναι πλέον εφικτές με τη φυσική παρουσία των μελών τους υπό προϋποθέσεις, σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο που εστάλη από το Υπουργείο Εσωτερικών.

«Μετά από μεγάλο διάστημα τηλεδιασκέψεων επιστρέφουμε στις συνεδριάσεις με φυσική παρουσία για όσους είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες το τελευταίο 6μηνο, ενώ υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις όσον αφορά στις μεταξύ τους αποστάσεις» υποστήριξε ο κ. Κατιρτζόγλου. Σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΥΠΕΣ ορίζεται αυστηρά η απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ των συμβούλων, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής των ανεμβολίαστων συμβούλων στις συνεδριάσεις μέσω τηλεδιάσκεψης.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 263 επισκέπτες