Π.Ε. Σερρών: Τριψήφιος ο αριθμός των νέων κρουσμάτων covid-19

Αρνητικό ρεκόρ σημείωσε τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου...

Παραιτήθηκαν οι παθολόγοι από το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

Στον … αέρα βρίσκεται η λειτουργία των...

Αύξηση του ιικού φορτίου στα αστικά λύματα στις Σέρρες

Αύξηση του ιικού φορτίου στα αστικά λύματα στο Δήμο Σερρών παρατηρείται το τελευταίο διάστημα και επιβεβαιώνεται, όπως ανακοίνωσε η ΔΕΥΑΣ,  από τις μετρήσεις της περασμένης εβδομάδας.

Σε έναν ολάνθιστο κήπο γεμάτο χρώματα και αρώματα μετατρέπεται από την Πέμπτη 3 Ιουνίου και για 10 ημέρες η Πλατεία Ελευθερίας στο πλαίσιο της 17ης Ανθοκομικής Έκθεσης του Δήμου Σερρών.

Οι ανθοπαραγωγοί του νομού των Σερρών θα εκθέσουν λουλούδια, φυτά και αρωματικά βότανα στις καλύτερες τιμές σε χώρο που τους παραχωρεί ο Δήμος Σερρών σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον.

Με σύνθημα «Αλλάζουμε διάθεση! Γεμίζουμε την πόλη με χρώματα και αρώματα» ο Δήμος Σερρών στέλνει αισιόδοξα μηνύματα για ένα καλύτερο και πιο όμορφο αύριο στους πολίτες και ταυτόχρονα προσφέρει μία οικονομική ανάσα στους παραγωγούς φυτών, που υπέστησαν πλήγμα από την πανδημία.

Οι πολίτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτήν την πανδαισία των χρωμάτων και αρωμάτων και να προμηθευτούν λουλούδια και φυτά για τα μπαλκόνια και τις αυλές από την Πέμπτη 3 Ιουνίου έως την Κυριακή 13 Ιουνίου

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 11.00 το βράδυ.

Βασικό μέλημα του Δήμου Σερρών είναι η ασφάλεια των παραγωγών και των επισκεπτών και για αυτό θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα λόγω της COVID 19 για μία διαφορετική αλλά πάντα όμορφη Ανθοκομική Έκθεση.

serreslife

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 354 επισκέπτες