810 νέα κρούσματα στις Σέρρες την τελευταία εβδομάδα

Την τελευταία εβδομάδα αναφοράς από 19...

Φωτιά σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στις Σέρρες - Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής

Μεγάλη επιχείρηση των ανδρών της Πυροσβεστικής...

Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός υποδομών στην Π.Ε. Σερρών

Τα έντεκα έργα που αναμένεται να βάλουν την Π.Ε. Σερρών στη νέα εποχή, αναβαθμίζοντας και εκσυγχρονίζοντας τις υποδομές της και ανήκουν στον τομέα ευθύνης του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, παρουσίασαν ο αρμόδιος Υπουργός Κώστας Καραμανλής, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Παν. Σπυρόπουλος , ο...


Επτά ώρες πριν έλαβαν στα χέρια τους τα μέλη της αντιπολίτευσης το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Σερρών, το οποίο όπως τόνισαν έπρεπε να λάβουν πολύ νωρίτερα προκειμένου να το μελετήσουν και να υποβάλλουν τις προτάσεις τους.

Ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης έκανε την παρουσίαση του τεχνικού προγράμματος όσο και της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού. Μάλιστα σε ότι αφορά το τεχνικό πρόγραμμα ανέφερε ότι αυτό βασίζεται σε 4 άξονες, στην τήρηση των δεσμεύσεων, στην εξοικονόμηση ιδίων πόρων, στην ικανοποίηση χρονίων αναγκών και στη βελτίωση οργάνωσης του Δήμου.

Ο προϋπολογισμός περιλαμβάνει τις ανελαστικές δαπάνες που εξέρχεται στα 45 εκ ευρώ, ενώ περίπου 23 εκατομμύρια είναι τα συγχρηματοδοτούμενα έργα.

Ο δήμος θα έχει στη διάθεσή του για έργα περίπου 13 εκ ευρώ.

Χρυσάφης, τα 7 εκ των οποίων αφορούν αναπτυξιακές δαπάνες.

Σημαντικό για τον δήμαρχο Αλέξανδρο Χρυσάφη η δημιουργία μάστερ πλαν και μελετών ώστε τα έργα να ενταχθούν.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: