Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 13 ανέρχονται την Πέμπτη τα νέα κρούσματα...

Νέα διαμαρτυρία στις Σέρρες ενάντια στους εμβολιασμούς

Διαμαρτυρία ενάντια στην υποχρεωτικότητα των...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

Γραπτώς θα απαντήσει η πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Σερρών κυρία Χρυσάνθη Παλάζη στα περισσότερα ερωτήματα που τέθηκαν γύρω από το θέμα της ψηφιοποίησης ιδιωτικής συλλογής.

Τα ερωτήματα που τέθηκαν από την αντιπολίτευση ήταν πολλά και αφορούσαν κυρίως το πώς επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος ιδιώτης, γιατί δεν επιλέχθηκαν άλλοι φορείς να συμμετέχουν, από ποτέ γνώριζε το πρόγραμμα η ΚΕΔΗΣ, τι όφελος θα έχει.

Η κυρία Παπαφωτίου έθεσε ερωτήματα και προς τον Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη, εάν γνώριζε και ενέκρινε τις κινήσεις της κυρίας Παλάζη.

Η κυρία Παλάζη, αποφάσισε να απαντήσει σε μερίδα ερωτημάτων προφορικά, δεσμευμένη ότι θα απαντήσει γραπτώς στους δημοτικούς συμβούλους. Ανέφερε πως το ένα πρόγραμμα είναι ο ψηφιακός πολιτιστικός χάρτης στο οποίο μετέχουν 46 πολιτιστικοί σύλλογοι και θα βρεθεί τρόπος ενίσχυσης.

Σε ότι αφορά την ψηφιοποίηση ιδιωτικής συλλογής, η κυρία Παλάζη ανέφερε πως αυτό έγινε λόγω προεκλογικής δέσμευσης προς τον συγκεκριμένο ιδιώτη. Μάλιστα παραδέχτηκε πως όντως θα μπορούσαν να ψηφιοποιηθούν και φορεσιές των πολιτιστικών συλλόγων αλλά αυτό δεν ήταν κάτι που ενδιέφερε τη δεδομένη στιγμή την ΚΕΔΗΣ.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 209 επισκέπτες