«Φράκαρε» το Νοσοκομείο Σερρών με ασθενείς covid-19

Καθολική πληρότητα παρατηρείται στο Νοσοκομείο...

Εικόνες ντροπής στο ΔΙΠΑΕ Σερρών - Πάνω από μια ώρα οι φοιτητές περίμεναν για έλεγχο

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε τη Δευτέρα το πρωί...

Στις Σέρρες ο Στέλιος Πέτσας για την εντατικοποίηση των εμβολιασμών

Την ανάγκη προώθησης του εμβολιαστικού προγράμματος κατά της covid-19, μέσω συντονισμένων δράσεων σε συνεργασία με τους δήμους, την επιστημονική κοινότητα, όλων των φορέων αλλά και της εκκλησίας τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, οποίος επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης την πόλη των Σερρών.

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ Χρυσάνθη Παλάζη και την δημοτική σύμβουλο Αριάδνη Παπαφωτίου για την απόφαση της ΚΕΔΗΣ να ψηφιοποιήσει το υλικό ιδιωτικής πολιτιστικής συλλογής μέσω προγράμματος.

Η κ. Παπαφωτίου έθεσε ως βασικό ερώτημα, ποιο το κέρδος της ΚΕΔΗΣ, αφού το υλικό μετά την υλοποίηση του έργου θα επιστρέψει τον ιδιώτη. Στην παρέμβασή της η κ. Παλάζη δήλωσε πως το ψηφιοποιημένο υλικό θα μείνει στην ΚΕΔΗΣ κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της κ. Παπαφωτίου, η οποία επικαλέστηκε το άρθρο 10 του ιδιωτικού συμφωνητικού που έχει συναφθεί ανάμεσα στην επιχείρηση και τον ιδιώτη, που ξεκαθαρίζει, όπως είπε, πως όλα τα δικαιώματα επιστρέφουν στον ιδιώτη.

καλά κ.Παλάζη δε διαβάσατε αυτό που υπογράψατε ότι το λέει ξεκάθαρα;

Η παραχώρηση της χρήσης των αντικειμένων της συλλογής προς ψηφιοποίηση, γίνεται στη βάση όρων ενός ιδιωτικού συμφωνητικού, το οποίο συντάσσεται μεταξύ των δύο μερών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ. - Αλ. Χατζηλία) και σε κάθε περίπτωση νομέας και κύριος των αντικειμένων της Συλλογής είναι ο κ. Αλ. Χατζηλίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 257 επισκέπτες