Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 13 ανέρχονται την Πέμπτη τα νέα κρούσματα...

Νέα διαμαρτυρία στις Σέρρες ενάντια στους εμβολιασμούς

Διαμαρτυρία ενάντια στην υποχρεωτικότητα των...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

Για ακόμη μία χρονιά στην παγκόσμια δράση «Η Ώρα της Γης», που διοργανώνεται από το WWF το Σάββατο 27 Μαρτίου, συμμετέχει ο Δήμος Σερρών στέλνοντας το δικό του μήνυμα για τη σωτηρία του πλανήτη.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Σερρών θα σβήσει συμβολικά για μία ώρα, από τις 20.30 έως τις 21.30, τα φώτα στο κτήριο του Δημαρχείου, στην Πλατεία Ελευθερίας και στον Πύργο του Ορέστη, στην Ακρόπολη των Σερρών. Παράλληλα, καλεί όλους τους Δημότες να συμμαχήσουν στον αγώνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή σβήνοντας τα φώτα στα σπίτια τους για μία ώρα.

Η Ώρα της Γης ξεκίνησε από το WWF και τους συνεργάτες του στο Σίδνεϊ, το 2007, με ένα συμβολικό σβήσιμο των φώτων. Σήμερα, η Ώρα της Γης είναι το μεγαλύτερο κίνημα πολιτών στο κόσμο. Κάθε χρόνο, το τελευταίο Σάββατο του Μαρτίου, εκατομμύρια άνθρωποι από περισσότερες από 180 χώρες, σβήνουν τα φώτα σε ένδειξη υποστήριξης του πλανήτη μας.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 204 επισκέπτες