«Φράκαρε» το Νοσοκομείο Σερρών με ασθενείς covid-19

Καθολική πληρότητα παρατηρείται στο Νοσοκομείο...

Εικόνες ντροπής στο ΔΙΠΑΕ Σερρών - Πάνω από μια ώρα οι φοιτητές περίμεναν για έλεγχο

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε τη Δευτέρα το πρωί...

Στις Σέρρες ο Στέλιος Πέτσας για την εντατικοποίηση των εμβολιασμών

Την ανάγκη προώθησης του εμβολιαστικού προγράμματος κατά της covid-19, μέσω συντονισμένων δράσεων σε συνεργασία με τους δήμους, την επιστημονική κοινότητα, όλων των φορέων αλλά και της εκκλησίας τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, οποίος επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης την πόλη των Σερρών.

Με απόφαση της προέδρου της ΚΕΔΗΣ Χρυσάνθη Παλάζη η κοινωφελής επιχείρηση προχωρά με την διαδικασία της απευθείας ανάθεση 24.552 ευρώ για παραγωγή ιστορικού ντοκιμαντέρ σε εταιρεία από τη "Θεσσαλονίκη".

Στην δημιουργία σειράς ιστορικού ντοκιμαντέρ με θέμα «Η πόλη των Σερρών από τους αρχαίους χρόνους έως σήμερα» (ιστορική αναδρομή στα σημαντικότερα γεγονότα που σημάδεψαν και διαμόρφωσαν την πόλη των Σερρών από το 1821 έως και σήμερα), στο πλαίσιο του εορτασμού των «200 ετών από την Επανάσταση του 1821.

O χρόνος παράδοσης της υπηρεσίας ορίζεται το χρονικό διάστημα από την ανάρτηση της σύμβασης και για έξι (6) μήνες. Η συνολική αξία της ανάθεσης ανέρχεται στο ποσό των 24.552,00€ συμπεριλαμβανομένου το Φ.Π.Α.

Δείτε εδώ την απόφαση.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 247 επισκέπτες