Π.Ε. Σερρών: Τριψήφιος ο αριθμός των νέων κρουσμάτων covid-19

Αρνητικό ρεκόρ σημείωσε τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου...

Αύξηση του ιικού φορτίου στα αστικά λύματα στις Σέρρες

Αύξηση του ιικού φορτίου στα αστικά λύματα στο Δήμο Σερρών παρατηρείται το τελευταίο διάστημα και επιβεβαιώνεται, όπως ανακοίνωσε η ΔΕΥΑΣ,  από τις μετρήσεις της περασμένης εβδομάδας.

“Ναυάγησε” η συνεργασία του δήμου Σερρών με τον καλλιτέχνη Εύρυτο, ο οποίος θα ζωγράφιζε σε κεντρικά σημεία της πόλης ήρωες της ελληνικής επανάστασης. Την αποκάλυψη έκανε η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ κυρία Χρυσάνθη Παλάζη, η οποία ανέφερε πως η συμφωνία τελικά δεν ευοδώθηκε παρά τις ανακοινώσεις του Δημάρχου Αλέξανδρου Χρυσάφη, και του Προέδρου Βασίλη Κατιρτζόγλου, καθώς ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης, δεν ήθελε να δώσει περαιτέρω στοιχεία που αφορούν στην ταυτότητα του.

Η κυρία Παλάζη επίσης ανέφερε πως δεν θα προχωρούσε ο δήμος σε οποιαδήποτε συνεργασία, εάν δεν γνώριζε συγκεκριμένα πράγματα, αφήνοντας να εννοηθεί πως όταν ο Δήμαρχος έκανε τις επίσημες ανακοινώσεις για την συγκεκριμένη συνεργασία ήταν όλα στον “αέρα” και δεν υπήρχε συγκεκριμένη συμφωνία.

Η στάση αυτή του καλλιτέχνη σύμφωνα με την κυρία Παλάζη θορύβησε τη Δημοτική αρχή γι’αυτό καί αποφάσισαν η συνεργασία αυτή να λήξει πριν καν ξεκινήσει.

Βέβαια στις 2 Μαρτίου ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου και Πρόεδρος της επιτροπής των δράσεων των 100 χρόνων Βασίλης Κατιρτζόγλου είχε αναφέρει πως γνωρίζουν πως ο καλλιτέχνης δεν θέλει να δείξει το πρόσωπο του και να αποκαλύψει την ταυτότητα του και το αποδέχονται καθώς ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης θέλει να προστατευτεί από διάφορες επιθέσεις που δέχεται.

Ο Εύρυτος βέβαια πουθενά μέχρι σήμερα δεν έχει αποκαλύψει το πρόσωπο και την ταυτότητα του και αυτό είναι κάτι που γνώριζε ο Δήμος Σερρών.

Η ΚΕΔΗΣ και ο Δήμος Σερρών πλησίασαν Σερραίους καλλιτέχνες που κάνουν γκράφιτι ώστε αυτοί να αναλάβουν το συγκεκριμένο εγχείρημα. Αυτό που προκαλεί βέβαια αρνητική εντύπωση είναι το γεγονός πως η ΚΕΔΗΣ απευθύνθηκε σύμφωνα με την κυρία Παλάζη σε ερασιτέχνες και όχι σε επαγγελματίες.

Η Πρόεδρος ξεκαθαρίζει πως τα 24.000 ευρώ αφορούν αποκλειστικά και μόνο την αγορά υλικών και όχι τα χρήματα των καλλιτεχνών.
Να υπογραμμίστει βέβαια, πως παρότι η ΚΕΔΗΣ δεν γνωρίζει ούτε ποιος θα αναλάβει το γκράφιτι, ούτε τι θα χρειαστεί, προϋπολογισε συγκεκριμένο ποσό.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 434 επισκέπτες