Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 13 ανέρχονται την Πέμπτη τα νέα κρούσματα...

Νέα διαμαρτυρία στις Σέρρες ενάντια στους εμβολιασμούς

Διαμαρτυρία ενάντια στην υποχρεωτικότητα των...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

Με στόχο να δημιουργηθούν και να λειτουργούν 26 συνολικά παιδικές χαρές στο Δήμο Σερρών το καλοκαίρι , προχωρά ο Δήμος, δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο Αντιδήμαρχος Έργων Γιώργος Νυχτοπάτης.

Ο κ. Αντιδήμαρχος είπε πως ήδη έχουν παραδοθεί μία παιδική χαρά στην Ορεινή και μια στον Προβατά,, παράλληλα προχωρά η διαδικασία για τις οκτώ νέες παιδικές χαρές στον Δήμο Σερρών – έχουν ενταχθεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή – με τον σχετικό διαγωνισμό να βγαίνει σύντομα στον αέρα, ενώ οι υπόλοιπες θα ενταχθούν στο νέο τεχνικό πρόγραμμα.

Παράλληλα είπε ο κ. Νυχτοπάτης συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στις υπάρχουσες. «Στην παιδική χαρά στην πλατεία του ΙΚΑ τοποθετήθηκαν δύο νέες διπλές κούνιες. Βελτιώνουμε τον εξοπλισμό στις υφιστάμενες παιδικές χαρές, όπως στην παιδική χαρά Αγ. Δημητρίου, όπου τοποθετήθηκε μία νέα διπλή κούνια καθώς και παλαιότερα στην παιδική χαρά Τιμίου Σταυρού» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αντιδήμαρχος.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 294 επισκέπτες