Νέα διαμαρτυρία στις Σέρρες ενάντια στους εμβολιασμούς

Διαμαρτυρία ενάντια στην υποχρεωτικότητα των...

Σέρρες: Αρκούδα προκάλεσε ζημιές σε Καστανούσα και Καλοχώρι

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμος Σιντικής Σερρών...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

Κλειστά θα παραμείνουν την Δευτέρα και την Τρίτη τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε όλη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με απόφαση του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα.

Η απόφαση ελήφθη εξαιτίας της χιονόπτωσης και του παγετού στο σύνολο της Π.Κ.Μ. και κατόπιν συνεννόησης με τους τοπικούς Αντιπεριφερειαρχες, τους Δημάρχους, την Εθνική Μετεωρολογικη Υπηρεσία και την Πολιτική Προστασία, για την ασφάλεια των μαθητών και των συνοδών τους.

Δήμος Σερρών: Κλειστά τα σχολεία Δευτέρα και Τρίτη

Δευτέρα και Τρίτη θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων στα όρια του Δήμου Σερρών σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη, εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού.

Συγκεκριμένα, θα παραμείνουν κλειστά τα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά, τα Γυμνάσια, τα Λύκεια, καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί στον Δήμο Σερρών καθώς και τα Ειδικά Σχολεία, με στόχο την πρόληψη ατυχημάτων και την ασφάλεια των μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων κατά τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης από τις σχολικές μονάδες.

Σημειώνεται στην ανακοίνωση του Δήμου ότι σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Παιδείας, στις σχολικές μονάδες που δεν λειτουργούν λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών τα μαθήματα διεξάγονται με εξ αποστάσεως εκπαίδευση στο ωράριο, το οποίο ίσχυε κατά την περίοδο που η δια ζώσης εκπαίδευση είχε ανασταλεί, δηλαδή στο πρωινό ωράριο τα μαθήματα σε Γυμνάσια και Λύκεια και στο απογευματινό ωράριο, σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 719 επισκέπτες