Π.Ε. Σερρών: 19 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 19 ανέρχονται την Τρίτη τα νέα κρούσματα...

Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 13 ανέρχονται τη Δευτέρα τα νέα κρούσματα...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

Χρηματοδότηση ύψους 74.400 ευρώ έλαβε ο Δήμος Σερρών από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τη θεομηνία στις 4 Ιανουαρίου 2021 στον Δήμο Σερρών.

Συγκεκριμένα, μετά και από το σχετικό αίτημα του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ενέκρινε τη δέσμευση ποσού ύψους 74.400 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ για την υλοποίηση του έργου «Επείγουσες εργασίες για την αποκατάσταση ζημιών στο αγροτικό και δημοτικό οδικό δίκτυο του Δήμου Σερρών, που προκλήθηκαν από τη θεομηνία στις 4 Ιανουαρίου 2021».

«Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Σερρών κινήθηκαν ταχύτατα για την καταγραφή των ζημιών από την πρόσφατη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και τον υπουργό κ.Κώστα Καραμανλή για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Δήμου Σερρών, που μας επιτρέπει να δρομολογήσουμε άμεσα τις ενέργειες για την αποκατάσταση των ζημιών στις υποδομές προς όφελος των Δημοτών», τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 559 επισκέπτες