Νέα διαμαρτυρία στις Σέρρες ενάντια στους εμβολιασμούς

Διαμαρτυρία ενάντια στην υποχρεωτικότητα των...

Σέρρες: Αρκούδα προκάλεσε ζημιές σε Καστανούσα και Καλοχώρι

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμος Σιντικής Σερρών...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

Διακόπτεται από σήμερα προληπτικά η κυκλοφορία στη γέφυρα «Τσέλιου» στην Κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων στις Σέρρες λόγω προβλημάτων που καταγράφονται στον φέροντα οργανισμό μετά τα τελευταία πλημμυρικά φαινόμενα.

Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σερρών θα προχωρήσει στις αναγκαίες παρεμβάσεις, ώστε να δοθεί και πάλι σύντομα σε κυκλοφορία για οχήματα βάρους μέχρι 2 τόνους.

«Η γέφυρα “Τσέλιου” δέχθηκε μεγάλη πίεση στις πλημμύρες της 21ης Ιουνίου 2020 και έκτοτε δρομολογήσαμε μία σειρά από ενέργειες για τη στατική επάρκειά της.

Η γέφυρα δόθηκε στην κυκλοφορία μετά από την ολοκλήρωση των απαραίτητων ελέγχων στις 4 Αυγούστου 2020 για οχήματα βάρους μέχρι 2 τόνους.

Ωστόσο, δυστυχώς μετά τα πλημμυρικά φαινόμενα της 4ης Ιανουαρίου 2021 αλλά και τον όγκο νερού, που δέχθηκε η γέφυρα διαπιστώθηκαν νέα προβλήματα στα θεμέλια της.

Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε να κλείσει προσωρινά η γέφυρα “Τσέλιου” μέχρι να γίνει η αποκατάστασή της.

Ταυτόχρονα, δρομολογούμε αμέσως τις διαδικασίες για την κατασκευή νέας γέφυρας στο ίδιο σημείο, προκειμένου να διασφαλίσουμε πλήρως την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία οχημάτων και πολιτών στην Κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων», τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 323 επισκέπτες