«Φράκαρε» το Νοσοκομείο Σερρών με ασθενείς covid-19

Καθολική πληρότητα παρατηρείται στο Νοσοκομείο...

Εικόνες ντροπής στο ΔΙΠΑΕ Σερρών - Πάνω από μια ώρα οι φοιτητές περίμεναν για έλεγχο

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε τη Δευτέρα το πρωί...

Στις Σέρρες ο Στέλιος Πέτσας για την εντατικοποίηση των εμβολιασμών

Την ανάγκη προώθησης του εμβολιαστικού προγράμματος κατά της covid-19, μέσω συντονισμένων δράσεων σε συνεργασία με τους δήμους, την επιστημονική κοινότητα, όλων των φορέων αλλά και της εκκλησίας τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, οποίος επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης την πόλη των Σερρών.

Ερωτήματα σχετικά με τις διαδικασίες προμήθειας χριστουγεννιάτικων στολιδιών από την ΚΕΔΗΣ, θέτει η επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ κ Αριάδνμη Παπαφωτίου.

Όπως σημειώνει ο στολισμός ολοκληρώθηκε στις 12 Δεκεμβρίου και η ΚΕΔΗΣ ετεροχρονισμένα στις 14 Δεκεμβρίου προχώρησε σε απευθείας ανάθεση με την υποχρέωση του εργολάβου να στολίσει την πόλη, υποβάλλοντας και μελέτη πως θα κάνει τον στολισμό.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ κ. ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ:

--Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ των Σερρών ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ στις 12 του μήνα ΑΛΛΑ η ανάθεση της ΚΕΔΗΣ σε εργολάβο ΓΙΑ ΝΑ στολίσει την πόλη, με υποχρέωση κατάθεσης ΜΕΛΕΤΗΣ για το ΠΩΣ θα την στολίσει, έγινε στις 14 Δεκεμβρίου(!! ) Δλδ ΠΡΟΧΘΕΣ!!
--Η ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ανάθεση των 18.000 ευρώ (η 4η κατα σειρά για στολισμό!!), έγινε ΧΩΡΙΣ να προηγηθεί πρόσκληση ενδιαφέροντος και εξ αυτού, ΧΩΡΙΣ να πετύχει έκπτωση η ΚΕΔΗΣ.
--Ψιλά γράμματα και το οτι τα στολίδια είχαν ΗΔΗ παραληφθεί από τις αποθήκες του Δήμου την περασμένη εβδομάδα από ΑΛΛΟΝ εργολάβο ( με άλλη απευθείας ανάθεση, 16.500 ευρώ) και τοποθετήθηκαν επίσης εδώ και μέρες, στις ΠΕΡΣΙΝΕΣ τους ΘΕΣΕΙΣ!!
--Μπέρδεμα?!
Όμως ΌΧΙ, κανενός το μυαλό δεν πάει στο πονηρό.
Εξάλλου διαμαρτυρήθηκε κανείς?

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 373 επισκέπτες