Στις Σέρρες ο Στέλιος Πέτσας για την εντατικοποίηση των εμβολιασμών

Την ανάγκη προώθησης του εμβολιαστικού προγράμματος κατά της covid-19, μέσω συντονισμένων δράσεων σε συνεργασία με τους δήμους, την επιστημονική κοινότητα, όλων των φορέων αλλά και της εκκλησίας τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, οποίος επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης την πόλη των Σερρών.

Φέτος όπως δεσμεύτηκε ο Δήμαρχος Σερρώνκ. Αλέξανδρος Χρυσάφης,  τα χρήματα που αφορούσαν τους διαγωνισμούς της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. για τη διενέργεια της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ, δόθηκαν ως δωρεά στο Γ. Νοσοκομείο Σερρών, εστιάζοντας  στην πιο σημαντική Ευχή όλων μας, την ΕΥΧΗ ΖΩΗΣ.  


Δεσμευτήκαμε ωστόσο όλοι, ο Δήμαρχος, η Κ.Ε.ΔΗ.Σ. που έχει την ευθύνη υλοποίησης της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ και με τη σύμφωνη γνώμη της Επιτροπής που συστάθηκε για τον σκοπό αυτό, να μην αφήσουμε σκοτεινή και αστόλιστη την  πόλη μας τα φετινά Χριστούγεννα. Θεωρούμε πως με τον τρόπο, αυτό θα συμβάλλουμε στην τόνωση της αισιοδοξίας και της ελπίδας στους συμπολίτες μας. Το έχουμε όλοι ανάγκη!
Με το σκεπτικό αυτό η Κ.Ε.ΔΗ.Σ. προχώρησε στην απαραίτητη διαδικασία για την ανάρτηση αποφάσεων δέσμευσης δαπάνης (πρωτογενές, τεκμηριωμένο) ενδεικτικών ποσών που αφορούν:

  • Υπηρεσίες τοποθέτησης από εξειδικευμένο προσωπικό του ηλεκτρολογικού χριστουγεννιάτικου εξοπλισμού που έχει στη διάθεσή της η Κ.Ε.ΔΗ.Σ.
  • Υπηρεσίες αποξήλωσης του υλικού και τακτοποίησης μετά το τέλος της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ, όπως γίνεται κάθε χρόνο στις αποθήκες της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.
  • Υπηρεσίες επίβλεψης της καλής λειτουργίας του φωτισμού σε όλη τη διάρκεια των εορταστικών ημερών
  • Ρίψη Πυροτεχνημάτων στην περίοδο των γιορτών (Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά)
  • Παροχή μικροφωνικής εγκατάστασης για τη μετάδοση χριστουγεννιάτικης μουσικής σε όλο το χώρο που εμπεριέχεται χωροταξικά στην ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ 
  •  Αντικατάσταση φθαρμένων ηλεκτρολογικών στοιχείων του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού
  • Εμπλουτισμός ηλεκτρολογικού υλικού, περιστασιακά σε κάποιες περιοχές που πέρυσι υστέρησαν σε φωτισμό στο Δήμο Σερρών

Οι δαπάνες αυτές προκύπτουν ως αναγκαίες, καθώς θέληση όλων μας είναι, όπως στολίζουμε και φωτίζουμε τα σπίτια μας και τα εμπορικά καταστήματα, έτσι να μην αφήσουμε τη μιζέρια να μας καταβάλει και να δώσουμε με το φωτισμό, τον στολισμό και τον ήχο, στην πόλη μας την όψη που της αξίζει τις Άγιες αυτές μέρες. 
Ευχή όλων μας η ΕΥΧΗ ΖΩΗΣ, να βοηθήσει τους ήρωες της 1ης γραμμής, γιατρούς και νοσηλευτές, που δίνουν τη μάχη για τη ζωή στο Νοσοκομείο Σερρών και υπόσχεση της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. να γιορτάσουμε του χρόνου, τα πιο λαμπερά και πλούσια Χριστούγεννα που όλοι μας προσδοκούμε να ζήσουμε.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ.

 

Η Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

Δρ Χρυσάνθη Παλάζη-Τσοχατζίδη

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 596 επισκέπτες