«Φράκαρε» το Νοσοκομείο Σερρών με ασθενείς covid-19

Καθολική πληρότητα παρατηρείται στο Νοσοκομείο...

Εικόνες ντροπής στο ΔΙΠΑΕ Σερρών - Πάνω από μια ώρα οι φοιτητές περίμεναν για έλεγχο

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε τη Δευτέρα το πρωί...

Στις Σέρρες ο Στέλιος Πέτσας για την εντατικοποίηση των εμβολιασμών

Την ανάγκη προώθησης του εμβολιαστικού προγράμματος κατά της covid-19, μέσω συντονισμένων δράσεων σε συνεργασία με τους δήμους, την επιστημονική κοινότητα, όλων των φορέων αλλά και της εκκλησίας τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, οποίος επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης την πόλη των Σερρών.

Πρόστιμα επέβαλαν σε πρόσφυγες της δομής του κλειδί άνδρες της ελληνικής αστυνομίας και της Δημοτικής Αστυνομίας Σερρών. Οι πρόσφυγες έφτασαν στην πόλη των Σερρών όπως κάθε ημέρα με λεωφορείο και σταμάτησαν στην οδό Βενιζέλου.

Η δημοτική αστυνομία τους εντόπισε στο ύψος της στοάς Καπλανίδη όπου και τους σταμάτησε για τον απαιτούμενο έλεγχο, ενώ στο σημείο βρέθηκε και ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης ο οποίος φανερά εκνευρισμένος κατήγγειλε πως δεν γίνεται οι πρόσφυγες να έρχονται στις Σέρρες και να παραμένουν για τέσσερις και πέντε ώρες, λέγοντας πως ήρθαμε για ψώνια, την ώρα που αυτό είναι αδύνατο για τους σερραίους πολίτες.

Ο ίδιος απαίτησε να πραγματοποιούνται έλεγχοι από την αστυνομία στα λεωφορεία που μεταφέρουν τους Μετανάστες στις Σέρρες, υπογραμμίζοντας πως θα έπρεπε οι πρόσφυγες από το κλειδί, να πραγματοποιούν τις αγορές τους στο πλησιέστερο αστικό κέντρο και αυτό είναι το Σιδηρόκαστρο.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 269 επισκέπτες