Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 13 ανέρχονται την Πέμπτη τα νέα κρούσματα...

Νέα διαμαρτυρία στις Σέρρες ενάντια στους εμβολιασμούς

Διαμαρτυρία ενάντια στην υποχρεωτικότητα των...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

Με σύνθημα «κανένας μαθητής χωρίς tablet» ο Δήμος Σερρών προχωρά στην προμήθεια και διανομή 450 τάμπλετ σε σχολεία του Δήμου, με στόχο την ισότιμη και απρόσκοπτη πρόσβαση όλων των μαθητών στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Η δημοτική αρχή – όπως αναφέρει – ανέλαβε την πρωτοβουλία να καλύψει εξ ολοκλήρου τις ανάγκες σε ψηφιακό εξοπλισμό των οικογενειών, για την συμμετοχή των μαθητών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην εξ αποστάσεως διδασκαλία επεκτείνοντας σε σημαντικό βαθμό τον αρχικό προγραμματισμό για τη διανομή 100 tablets.

«Στο πλαίσιο των δράσεών μας για τη στήριξη των οικογενειών από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού, ζητήσαμε από τους διευθυντές των σχολείων να καταγράψουν τις ανάγκες των μαθητών σε ψηφιακό εξοπλισμό. Λόγω των αυξημένων αναγκών και του μεγάλου αριθμού αιτημάτων αποφασίσαμε τελικά να αγοράσουμε συνολικά 450 tablets, προκειμένου να ενισχύσουμε τις οικογένειες στο μέγιστο δυνατό βαθμό.Ως Δήμος θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί και θα προσφέρουμε κάθε βοήθεια στα σχολεία, τους μαθητές και τις οικογένειες τους σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία», τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Ο Δήμος Σερρών θα παραδώσει τα 450 tablets στους Διευθυντές των σχολικών μονάδων, οι οποίοι θα προχωρήσουν στη διανομή τους με βάση την αξιολόγηση που έχουν πραγματοποιήσει.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 207 επισκέπτες