Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 13 ανέρχονται την Πέμπτη τα νέα κρούσματα...

Νέα διαμαρτυρία στις Σέρρες ενάντια στους εμβολιασμούς

Διαμαρτυρία ενάντια στην υποχρεωτικότητα των...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

Στην οριζόντια μείωση κατά 30% όλων των δημοτικών τελών για τις επιχειρήσεις από το 2021 προχωρά η δημοτική αρχή Σερρών, με στόχο την ελάφρυνση των επαγγελματιών και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας.

Επίσης, απαλλάσσονται πλήρως από τα δημοτικά τέλη ειδικές κατηγορίες επιχειρηματιών, όπως είναι οι πολύτεκνοι, οι τρίτεκνοι, τα ΑμεΑ και οι μονογονεϊκές οικογένειες, ενώ παράλληλα χορηγείται πλήρης απαλλαγή για όλες τις νέες επιχειρήσεις για τα τρία πρώτα έτη της λειτουργίας τους με τη δυνατότητα χρονικής επέκτασης, ανάλογα με την αύξηση της απασχόλησης.

«Η στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας είναι αναγκαία συνθήκη για την οικονομική και την κοινωνική ευημερία στον Δήμο Σερρών. Ως δημοτική αρχή είμαστε δίπλα στους επαγγελματίες και θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσουμε όλοι μαζί το στοίχημα της ανάπτυξης», δήλωσε ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, τονίζοντας ότι υλοποιείται μια προεκλογική δέσμευση της παράταξής του.

Η μείωση των δημοτικών τελών για τις επιχειρήσεις θα συζητηθεί στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, και κατόπιν θα τεθεί προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο της προσεχούς Τετάρτης, 25 Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 252 επισκέπτες