Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 13 ανέρχονται την Πέμπτη τα νέα κρούσματα...

Νέα διαμαρτυρία στις Σέρρες ενάντια στους εμβολιασμούς

Διαμαρτυρία ενάντια στην υποχρεωτικότητα των...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

Σε σοβαρή καταγγελία προχωρά η δημοτική σύμβουλος Αριάδνη Παπαφωτίου η οποία αναφέρει οτι μόλις στις 16/9 καταχωρήθηκαν στην ΕΡΓΑΝΗ οι συμβάσεις εργασίας των 80 σχολικών καθαριστριών πυο προσέλαβε ο δήμος Σερρών.

Σύμφωνα με την κ Παπαφωτίου αυτή η καθυστέρηση στερεί από τις εργαζόμενες τα ένσημα και την αμοιβή τους για όσες ημέρες εργάστηκαν πριν από τις 16 Σπετεμβρίου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Κ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Αρον άρον σήμερα καταχωρήθηκαν στην "Εργάνη" οι ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ εργασίας των 80 #ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ των Σχολείων του Δήμου Σερρών!
Με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής, εργαζόταν εδώ και 15 ημέρες ΧΩΡΙΣ Σύμβαση, εντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΑ!
--Η χθεσινή μας παρέμβαση, ενεργοποίησε προς την ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ την Δημοτική Αρχή, και ως #ΔΥΝΑΜΗ_Σερραίων δηλώνουμε ευχαριστημένοι γι αυτό.
--Δυστυχώς όμως, η αμέλεια και η έλλειψη ευθύνης του Δημάρχου και των επιτελών του, ΘΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙ από τις εργαζόμενες τα ΕΝΣΗΜΑ των ημερών που εργάστηκαν. Φυσικά και την αμοιβή τους για το ίδιο διάστημα.
---------
Υ.Γ. Οι πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά μας για υποσχέσεις "Μην στεναχωριέστε θα βρούμε τρόπο να πληρωθείτε", χρήζουν εξηγήσεων.
ΠΩΣ ακριβώς κ.κ. Χρυσάφη, Μισιρλή και Σιαμάγκα και από ποιόν Κωδικό του Δημοτικού Προυπολογισμού θα πληρώσετε τις εργαζόμενες για τις εβδομάδες που απασχολήσατε παράνομα?!!

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 272 επισκέπτες