Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 13 ανέρχονται την Πέμπτη τα νέα κρούσματα...

Νέα διαμαρτυρία στις Σέρρες ενάντια στους εμβολιασμούς

Διαμαρτυρία ενάντια στην υποχρεωτικότητα των...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

Σε “λεκτικό λάθος” απεδωσε ο πρόεδρος του αυτοκινητοδρομίου Γιώργος Ματθαίου το ότι δεν έχει “επίσης ενημέρωση” από τον Δήμαρχο για τις τους ιδιώτες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους στο Δήμαρχο, ώστε να συμμετέχουν στον διεθνή διαγωνισμό για το αυτοκινητοδρόμιο.

Ο πρόεδρος δήλωσε επίσης πως δεν γνωρίζει ποια θα είναι η τελική λύση που θα προταθεί καθώς υπάρχουν αρκετές προτάσεις.

Στο δελτίο παρενέβη και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κύριος Στέφανος Φωτιάδης ο οποίος και ζήτησε από την Δημοτική αρχή να υπάρχει επιτέλους μια ξεκάθαρη θέση.

Λίγο Αργότερα ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης θέλησε να δώσει τις δικές του εξηγήσεις επί του θέματος και να διευκρινήσεις πως ναι μεν ο πρόεδρος γνωρίζει πως υπήρχαν ενδιαφερόμενοι απλώς δεν ήταν στις συναντήσεις αυτές, γιατί αυτές δεν είχαν επίσημο χαρακτήρα. Ο δήμαρχος υπογράμμισε πως σε κάθε ενδιαφερόμενο απαντούσε πως όταν ολοκληρωθεί το πλάνο, θα μπορούν όλοι να συμμετέχουν στο διεθνή διαγωνισμό.

Βέβαια μέχρι στιγμής ούτε ο ίδιος γνωρίζει ποια θα είναι η πρόταση που θα έρθει στο δημοτικό συμβούλιο Σερρών, ώστε να συζητηθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις. Δεν έχουν καταλήξει δηλαδή μέχρι στιγμής, στην λύση που θα προκρίνουν για την επόμενη μέρα στο αυτοκινητοδρόμιο. Ο κύριος Χρυσάφης για ακόμη μια φορά θέλησε να επαναλάβει, πως η πρόταση του στρατηγικού επενδυτή ήταν προεκλογική τους δέσμευση, ώστε το αυτοκινητοδρόμιο να έχει τα κέρδη που πρέπει. Ανέφερε δε , πως και οι προηγούμενες διοίκησης δεν είχαν τα ανάλογα αποτελέσματα καθώς σε βάθος 20ετιας τα κέρδη ήταν μόλις 500.000 ευρώ.

Τέλος ο δήμαρχος σχολίασε και το Δελτίο τύπου της επικεφαλής της Δύναμης Σερραίων κυρίας Αριάδνης Παπαφωτίου που αφορούσε στο στρατόπεδο Παπαλουκά, και στην μετονομασία του σε πάρκο πολιτισμού Κωνσταντίνος Καραμανλής, χαρακτηρίζοντας την απλώς “ΓΡΑΦΙΚΗ”.

Θ. Αραμπατζής : Εξεπλάγην με όσα άκουσα, εάν δεν μπορούν να παραιτηθούν

“Αυτά δεν είναι απλές δηλώσεις αλλά καταγγελίες κατά του Δημάρχου Σερρών” με αυτή τη φράση σχολίασε τα όσα ακούστηκαν δια στόματος Γιώργου Ματθαίου και Γιώργου Μήχου αναφορικά με το μέλλον του αυτοκινητοδρομίου.
Ο κύριος Αραμπατζής ζήτησε από την διοίκηση εάν δεν μπορεί να τα καταφέρει να παραιτηθεί και να αναλάβουν κάποιοι που μπορούνε να αξιοποιήσουν όσα έχουν στα χέρια τούς.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:
Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 381 επισκέπτες