Ανοιξε τις πύλες της η 19η Ανθοκομική Έκθεση Σερρών

Πλημμύρισε με χρώματα και αρώματα η Πλατεία...

Πανσερραϊκό συλλαλητήριο για την ενίσχυση του νοσοκομείου Σερρών

«Πανσερραϊκό συλλαλητήριο για την υπεράσπιση του...

Εαρινό πρωτάθλημα στίβου: Η καρδιά του Ελληνικού στίβου θα “χτυπά” στις Σέρρες

Περισσότεροι από 1.000 αθλητές θα πάρουν μέρος στο Εαρινό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο «Γεώργιος Τοπτσής» της πόλης των Σερρών.


Όταν μιλάω για τραγικές ευθύνες των ιθυνόντων, το λέω γιατί έχω διαπιστώσει την απίστευτη ανικανότητα που έχουν επιδείξει τα μεγάλα κεφάλια ,οι ταγοί για πάμπολλα σημαντικά θέματα της χώρας μας.

Αλλά δεν θα ασχοληθώ περισσότερο με τους ανθρώπους που διοικούν γιατί δεν είναι οι μόνοι που αποτελούν κίνδυνο για την ανθρώπινη ζωή ,έστω κι αν την υποτιμούν υπηρετώντας ισχυρά οικονομικά συμφέροντα. Ένοχοι δεν είναι μόνο αυτοί που αφήνουν μια βασική υποδομή της χώρας να βρίσκεται σε αυτήν την άθλια κατάσταση ,είναι κι άλλοι οι ένοχοι και οι εχθροί της αλήθειας μέσα σε μια κοινωνία .
Ο μεγαλύτερος εχθρός της αληθειας στην ζωή μας είμαστε εμείς οι ίδιοι ,ο " Λαός" που ακολουθεί και επιλέγει με την ψήφο του αυτούς τους ανθρώπους και εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους . Μια κοινωνία που η πλειοψηφία της συναλλάσσεται, εξαγοράζεται και ενδιαφέρεται μόνο για το μικροσυμφέρον της ,αυτή η πλειοψηφία είναι εχθρός της δημοκρατίας και της λειτουργίας των θεσμών και του κράτους.Μια κοινωνία που για το μικροσυμφέρον της κλείνει σφιχτά τα μάτια μπροστά στα εγκλήματα των εκλεκτών της και δυστυχώς ξεχνά πολύ εύκολα ...

Του Πασχάλη Τόσιου

Διαβάστε επίσης:

  • Δήμαρχε, θα απαντήσεις... «Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια. Μιας και δεν ντράπηκαν τα στόματα που τα λεγαν». Μ. Λουντέμης4 Μαΐου 2023: Συνέντευξη του Δημάρχου Σερρών κ. Α. Χρυ...