Ανοιξε τις πύλες της η 19η Ανθοκομική Έκθεση Σερρών

Πλημμύρισε με χρώματα και αρώματα η Πλατεία...

Πανσερραϊκό συλλαλητήριο για την ενίσχυση του νοσοκομείου Σερρών

«Πανσερραϊκό συλλαλητήριο για την υπεράσπιση του...

Εαρινό πρωτάθλημα στίβου: Η καρδιά του Ελληνικού στίβου θα “χτυπά” στις Σέρρες

Περισσότεροι από 1.000 αθλητές θα πάρουν μέρος στο Εαρινό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο «Γεώργιος Τοπτσής» της πόλης των Σερρών.


Σπανίως απαντώ σε κείμενα τα οποία αναφέρονται στο άτομό μου αλλά βρίθουν ασυναρτησιών.

Γίνομαι συγκεκριμένος: Ο κ. Ζίχναλης με τριπλή ιδιότητα, κάτι σαν Μ. Ναπολέων, προέβη εις διάβημα δια τριπλού βήματος. Υποκαθιστώντας τον Δήμαρχο με την άδειά του βεβαίως, καθώς αυτό πιστοποιήθηκε δια των αβασάνιστων like του δεύτερου.

Ως εκπρόσωπος του Αυτοκινητοδρομίου του οποίου το Δ.Σ αναφανδόν συμφωνεί, οποία κατάντια, αφού κανείς δεν διαφοροποιείται με τα λεγόμενα του εν λόγω κυρίου και τα δικά τους έργα και ημέρες. Ως πρόεδρος της ιστορικής ΛΑΜΣ με το συμβούλιό της να συμφωνεί δια της αφωνίας των.
Ελπίζω στην συνέχεια να συμβούν τα εξής:
Πρώτον: Να παραιτηθεί ο Δήμαρχος.
Δεύτερον: Το υπουργείο αθλητισμού δια του κ. Αυγενάκη αφού απομακρύνει τους πάντες να σφαλίσει το αυτοκινητοδρόμιο ως αθλητικό χώρο μέχρι νεωτέρας.
Τρίτον: Η ομοσπονδία ( ΟΜΑΕ) μετά του αγωνιστικού της τμήματος (ΕΠΑ) να διαγράψει από τους καταλόγους της την ΛΑΜΣ, η οποία καθίσταται επικίνδυνη να διοργανώνει αγώνες με την πλήρη άγνοια κανόνων, η οποία εκφράζεται δια του προέδρου της.
Και τέταρτον, μετά από την ενημέρωση του Υπουργού Μεταφορών να σκεφτεί διπλά, όταν θα του ζητούν να ενισχύσει το Αυτοκινητοδρόμιο προς αναβάθμισή του.
Αυτά ως Θεματοφύλακας, όπως με αποκαλούν, όχι όμως του αυτοκινητοδρομίου, καθώς διαθέτουμε πολλούς, αλλά του γοήτρου των ΝΟΜΙΜΩΝ αγώνων, των διακόνων και οδηγών, των οποίων αποτελώ αναπόσπαστο κομμάτι Εθνικώς.

Δήμαρχε αργείς.

Τάσος Χανλίογλου

Διαβάστε επίσης: Με αρκετή δόση Ειρωνείας η απάντηση Ζίχναλη στον Χανλίογλου

Διαβάστε επίσης:

  • Δήμαρχε, θα απαντήσεις... «Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια. Μιας και δεν ντράπηκαν τα στόματα που τα λεγαν». Μ. Λουντέμης4 Μαΐου 2023: Συνέντευξη του Δημάρχου Σερρών κ. Α. Χρυ...