Ήχησαν οι σειρήνες και στις Σέρρες στα πλαίσια της άσκησης «Παρμενίων 2023»

Την Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023, δοκιμαστική...

Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού Σερρών

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα και στις...

Αντίστροφη μέτρηση για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στην Π.Ε Σερρών

Σε 505 εκλογικά τμήματα σε όλη την Π.Ε Σερρών ( 159 εξ αυτών στο Δήμο Σερρών) θα έχουν τη δυνατότητα οι Σερραίοι να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα την Κυριακή στις διπλές κάλπες για την αναμέτρηση στον Α΄ και Β΄ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Μιλώντας με ποδοσφαιρικούς όρους, βρισκόμαστε περίπου στο 68’ της θητείας της Συμμαχίας Σερραίων ως Δημοτική Αρχή της πόλης μας και μετά λύπης διαπιστώνουμε πως ο επικεφαλής αυτής νην Δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, έχει ήδη (απ΄ότι φαίνεται) καταθέσει τα όπλα του για αυτό τον «αγώνα», θεωρώντας ίσως ότι τον έχει κερδίσει (;;;) και ασχολείται ήδη με την επόμενη «αγωνιστική».


Για όσους δεν έχουν καταλάβει τι εννοούμε θα σας εξηγήσουμε ευθύς αμέσως.

Χρονικά απέχουμε λίγους παραπάνω από 6 μήνες από την επερχόμενη εκλογική διαδικασία για ανάδειξη Δημάρχου και αυτό ισχύει (προφανώς) για όλη την Ελλάδα.
Πιστέψτε μας έχει μεγάλη σημασία που το αναφέρουμε, θα καταλάβετε παρακάτω.

Από τις 17 Αυγούστου 2022 (δηλαδή περισσότερο από 1 χρόνο πριν τις Εκλογές) ο κ. Χρυσάφης ξεκίνησε να μας ανακοινώνει τους νέους υποψηφίους της Συμμαχίας Σερραίων. Την πορεία των ανακοινώσεων έκοψε το τραγικό γεγονός του θανάτου του μικρού μαθητή, μεσολάβησαν οι εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και περί τα τέλη του Γενάρη ξανά προς τη δόξα τραβάμε… με ανακοινώσεις νέων υποψηφίων και μεταγραφών στη Συμμαχία Σερραίων. Με λίγα λόγια γέμισε το προφίλ του δημάρχου μας με χειραψίες νέων υποψηφίων αντί να γεμίσει με εγκαίνια.

Είναι άξιο προβληματισμού πως βρίσκει το χρόνο και πως διαμοιράζει το χρόνο του...
Λογικά, σύμφωνα με τις προτεραιότητες του!

Και όταν λέμε εγκαίνια, δεν εννοούμε ούτε Ονοματοδοσίες ούτε τα εγκαίνια σε δρομολογημένα Έργα της Προηγούμενης Δημοτικής Αρχής!
Μιλάμε για Έργα αυτής της Δημοτικής Αρχής , για αυτά που θα καμαρώνουν λίγο παραπάνω από όλους τους άλλους Σερραίους!

Μετά από 3 χρόνια δεν θα έπρεπε φέτος να βλέπουμε τα υλοποιημένα έργα του Προεκλογικού Προγράμματος της Συμμαχίας Σερραίων;

Αντ’ αυτού ο Δήμαρχός μας απ’ότι φαίνεται αφιερώνει περισσότερο χρόνο στη Συμμαχία Σερραίων και όχι στους Σερραίους…

 

Τι ωραία που θα ήταν...


αν όλοι οι Σερραίοι χτυπούσαμε παλαμάκια μπροστά σε ένα μεγάλο έργο; Να καμαρώναμε όλοι μαζί!
και αυτή την 4ετία είχαμε τον Υπουργό μας Κ.Καραμανλή ο οποίος "έφερε λεφτά στην πόλη μας" ( βλέπε Κολυμβητήριο, Δημοτικό Γήπεδο κ άλλα πολλά) αλλά δεν είδαμε να υλοποιούνται και για το ποιος ευθύνεται το γνωρίζουν πλέον όλοι οι Σερραίοι.

Όταν είσαι ήδη εκλεγμένος Δήμαρχος τις ΕΚΛΟΓΕΣ τις κερδίζουν τα ΕΡΓΑ.
ΌΧΙ οι φωτογραφίες με χαμόγελα και χειραψίες ούτε οι Βασιλόπιτες ούτε οι παρουσίες στους χορούς των Συλλόγων (καμαρώνοντας μάλιστα σε πόσους κατάφερες να παρευρεθείς …)Παρακολουθούμε στενά τα social media 3 πολύ Επιτυχημένων Δημάρχων πόλεων που κατάφεραν σε ελάχιστα χρόνια και έχουν αναγεννήσει τις πόλεις τους, και κάθε εκλεγμένη 4ετία τα έργα είναι εμφανή, παρατηρούμε πως ούτε ο Δ.Παπαστεργίου(Δήμαρχος Τρικάλων) ούτε ο Αχ.Μπέος (Δήμαρχος Βόλου) ούτε ο Κ.Πελετίδης (Δήμαρχος Πάτρας) δεν έχουν προχωρήσει σε ΚΑΜΙΑ ανακοίνωση που να αφορά τις επερχόμενες εκλογές, αλλά ο χρόνος τους φαίνεται πως καταναλώνεται εξ ολοκλήρου με τα τωρινά ζητήματα της πόλης τους και με την υλοποίηση των προεκλογικών τους δεσμεύσεων.

Τουλάχιστον έτσι κάνουν οι 3 εκλεγμένοι Δήμαρχοι που προαναφέραμε παραπάνω!
Μια επίσκεψη στα προφίλ τους θα σας πείσει…

Διαβάστε επίσης: Σέρρες: και αν δεν έχετε Μπασκέτες… πάρτε 1 από τα Jumbo!

 Αχιλλέας Μπέος
Δήμαρχος Βόλου
Facebook
Κωνσταντίνος Πελετίδης
Δήμαρχος Πάτρας
Facebook
Δημήτρης Παπαστεργίου
Δήμαρχος Τρικάλων
Facebook


Διαβάστε επίσης: Σέρρες: και αν δεν έχετε Μπασκέτες… πάρτε 1 από τα Jumbo!Διαβάστε επίσης:

  • Και ο μήνας έχει εννιά.. Γνωστοί, φίλοι, κάτι ξαδέρφια κάτι μπατζανάκια, επενδυτές, αγωνιούν μη τυχόν και αποδειχθεί ότι ο Δήμαρχος Σερρών δεν έπραξε τα δέοντα για την άμεση αποκατάστασ...
  • Αν ήσουν Δήμαρχος…. Και το ερώτημα είναι απλό και απευθύνεται σε όλους;Αν ήσουν στη θέση του Δημάρχου και σε έχουν ενημερώσει ότι απαιτούνται 15 εκατομμύρια ευρώ για την ασφάλεια τ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 216 επισκέπτες